امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
وی گفت: شيوه زندگي، عادات غذايي، شرايط محيطي، افزايش مصرف سيگار و فقدان فعاليت بدني از علل افزايش سرطان است و با رعایت این موارد میتوان از بروز 40 درصد از مرگ و مير ناشي از سرطان پیشگیری نمود.
عضو مركز تحقيقات امنيت غذايي دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بر اساس آمار منتشره شده از سازمان جهانی بهداشت میزان مرگ و میر ناشی از سرطان در سال 2007 به 45 درصد میرسد که در سال 2030 این رقم به 65 درصد افزایش مییابد.
احمد اسماعیلزاده درگفتگو با مهر اظهار داشت: طبق مطالعات انجمن سرطان امريكا نشان داده كه 14 درصد از مرگ و ميرهاي ناشي از سرطان در مردان و 20 درصد در زنان، ناشي از افزايش وزن است.
وی با اشاره به اینکه امروزه سرطان بهعنوان يك مشكل عمده سلامت عمومي در جهان مطرح است و خاص ایران و یا شهر اصفهان نیست، ادامه داد: در مطالعات انجام شده در کشور ارتباط چاقي با برخي سرطانها مانند كولوركتال، كبد، ميلوما، سرويكس و كليه اثبات شده است.
عضو مركز تحقيقات امنيت غذايي دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: برخلاف عقيده شايعي كه سرطان يك بيماري عمده در كشورهاي صنعتي است، اين بيماري در كشورهاي در حال توسعه نيز رو به افزايش است.
وی گفت: شيوه زندگي، عادات غذايي، شرايط محيطي، افزايش مصرف سيگار و فقدان فعاليت بدني از علل افزايش سرطان است و با رعایت این موارد میتوان از بروز 40 درصد از مرگ و مير ناشي از سرطان پیشگیری نمود.
اسماعیلزاده بیان داشت: هر ساله حداقل حدود هشت ميليون نفر به علت سرطان میمیرند و ميزان مرگ و مير ناشي از سرطان رو به افزايش است، به طوري كه طبق آمارهاي منتشر شده از سازمان بهداشت جهاني، ميزان مرگ و مير ناشي از سرطان از45 درصد در سال 2007، به 65 درصد در سال 2030 افزایش می یابد.
وی یادآور شد: در يك متاآناليز نشان داده شده كه افزايش 25 کیلوگرم نمايه توده بدن در مردان با برخي سرطانها مثل كولون و در زنان با سرطانهايي نظير كيسه صفرا و اندومتر، ارتباط قوي داشته در صورتي كه چنين ارتباطي در مورد سرطانهايي مانند ركتال در مردان و سرطان سينه در زنان يائسه مشاهده نشده است.