امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
شوشان/ صادقی: شنیدن خبر مرگ به خاطر نیش عقرب در قرون گذشته تعجب آور نبوده اما در دورانی که هر روز شاهد تحولی نوین در عرصه علم پزشکی هستیم خنده دار است و مایه تاسف.
این خبر را بخوانید : دختر بچه هندیجانی بر اثر عقرب گزدیگی فوت کرد .
چه حس و حالی به شما دست می دهد؟ با خواندن این خبر به چه
فکر می کنید؟ شاید در ابتدا شما هم مثل ما تصور کنید که یک عقرب در در بیانان های
برهوت این دختربچه را نیش زده و کسی هم بالای سرش نبوده تا مداوایش کند و به خاطر
همین مرده است !
یا شاید فکر کنید که این دختر بچه چهار ساله ، لال بوده و نمی توانسته بگوید درد دارم و حالم بد است ... ممکن است به همه چیز فکر کنید الا به نبود پزشک و امکانات درمانی در یک شهرستان 38 هزار نفری...
بهتر است روایت ماجرا را از زبان برادر این دختر بشنوید :
خواهرم فقط چهار سال داشت. بعد از عقرب گزیدگی خواهرم را سریع با ماشین شخصی به بیمارستان هندیجان رساندیم و حدوداً ساعت 10 و نیم شب بود که وارد بیمارستان شدیم. حدود 10 دقیقه طول کشید تا دکتر برای معاینه خواهرم آمد و پس از آن گفت که مشکلی نیست با تزریق چند آمپول زود خوب می شود..
بعد از گذشت 30 دقیقه حال خواهرم بدتر شد. در آنجا گفتند ما نمی توانیم برای او کاری کنیم و باید به ماهشهر منتقل شود. برای انتقال خواهرم آمبولانسی نبود. گفتند 25 الی 30 دقیقه طول می کشد تا آمبولانس به بیمارستان برسد. برای ما یک دقیقه هم یک دقیقه بود. خواهرم دچار مشکل تنفسی شد.
تهران هم جزوایرانه اون جا کجا و اینجا کجامردم هندیجان انسان نیستندو مردم تهران فرشته شما بجای موضع گیری اگر می تونید مشکل ملت مظلوم حل کنید