با حضور معاونت عمرانی استانداری خوزستان، آخرین وضعیت پروژه های آبرسانی روستایی و مشکلات شرکت آبفاروستایی خوزستان مورد بررسی قرار گرفت.
فاضل عبیات در نشست با سرپرست ، معاونین و مدیران آبفا روستایی خوزستان اظهار کرد: مشکلات آبفا روستایی خوزستان بر کسی پوشیده نیست، مشکلاتی که منجر به متوقف ماندن برخی پروژه های آبرسانی روستایی و عقب ماندگی پرداخت حقوق و مزایای کارکنان این مجموعه تلاشگر شده است.
عبیات ادامه داد: پروژه آبرسانی روستایی خلیفه حیدر شهرستان شوش، پروژه آبرسانی به روستاهای غیزانیه اهواز و استفاده از روش های نوین گندزدایی آب شرب توسط آبفا روستایی خوزستان باید مورد توجه جدی قرار گیرد و در این مسیر استانداری خوزستان حمایت جدی و ویژه خود را از این پروژه ها و شرکت آبفا روستایی خوزستان خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه ادغام شرکت های آبفا شهری و روستایی می تواند راهگشا و منجر به کاهش مشکلات آبرسانی در بخش روستایی شود، گفت: این تصمیم در سطح وزارت نیرو گرفته شده و تصمیم به ادغام قطعی شده است، اما بهتر بود جلسات کارشناسی در استان خوزستان نیز برگزار می شد و پس از بررسی مسایل، مشکلات و نظرات کارشناسی تصمیم نهایی ابلاغ میشد.
معاونت عمرانی استانداری خوزستان با بیان اینکه مجموعه مظلوم تر می بایست مورد توجه جدی دولت قرار گیرد، گفت: تصمیم ادغام گرفته شده، بنابراین باید با همدلی و اتحاد کمک کنیم تا این تصمیم با موفقیت انجام شود. نتایج و دستاوردهای ادغام شرکت های آبفا روستایی و شهری می تواند مشکلات را کاهش دهد.
عبیات ادامه داد: خروجی یکپارچه سازی باید منجر به بهبود وضعیت شود و نه آن دو مجموعه را دچار چالش و آسیب کند که این مهم با کمک و همدلی و حمایت دولت محقق خواهد شد.
در ادامه این نشست سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی استان خوزستان گفت: تعداد 183 هزار مشترک در سطح روستاهای استان خوزستان تحت پوشش آبفا روستایی قرار دارند.
عادل حرباوی ادامه داد: میانگین درآمد ماهانه این شرکت 12 میلیارد ریال است اما اعتبار مورد نیاز برای پرداخت حقوق و مزایای کلیه کارکنان و نیروی انسانی تحت پوشش ماهانه 100 میلیارد ریال است.
وی افزود: تامین حقوق نیروی انسانی شرکت آبفا روستایی خوزستان دچار مشکلات عمده ای است که می بایست از جانب دولت مورد توجه قرار گیرد، تامین حقوق و مزایای نیروی انسانی تاثیر مستقیم در نحوه خدمت رسانی به مردم دارد چراکه انگیزه و تعهد را دوچندان می کند.
حرباوی با اشاره به اینکه عدم تامین اعتبار مورد نیاز برای پیشبرد پروژه های آبرسانی روستایی تبعات سوء برجای می گذارد اظهار کرد: ضمن آنکه پیشرفت پروژه های آبرسانی متوقف و مستهلک می شود، هزینه برآورد شده نیز بر مرور زمان افزایش می یابد.
سرپرست شرکت آبفا روستایی خوزستان با بیان اینکه زیرساخت های لازم برای استفاده از شیوه های نوین حذف کدورت آب در استان خوزستان مهیا است، گفت: استفاده از روشهای نوین حذف کدورت و گندزدایی بسیار مورد توجه بوده و تلاش بر آن است تا اعتبار مورد نیاز برای ساماندهی و استفاده از آن در سطح استان خوزستان تامنی شود.