معاون برنامهریزی فرماندار اهواز گفت: تالارها و سالنهای غذاخوری با ظرفیت ۵۰ درصد در اهواز و با رعایت پروتکلهای بهداشتی مجاز به فعالیت هستند.
حسن احمدی در جلسه بررسی فعالیت تالارها با اشاره به محدودیتهای کرونایی اظهار کرد: با توجه به اعلام وضعیت زرد در مرکز استان از سوی ستاد مقابله با کرونا، فعالیت تالارها و سالنهای غذاخوری با ظرفیت ۵۰ درصد در اهواز آغاز شده است.
به گزارش شوشان به نقل از فرمانداری اهواز، وی افزود: در صورتی که تالارها و سالنهای غذاخوری بر اساس دستورالعمل اعلامشده فعالیت نکنند، به صورت قانونی با آنها برخورد میشود.