بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
شوشان - دکتر حجت الله ابراهیمیان - رایزن فرهنگی سابق جمهوری اسلامی ایران در اندونزی :
پرفسور دکتر " جلال الدین رحمت " موسس سازمان اهل بیت اندونزی و دلباخته ی امامین انقلاب ، امروز دوشنبه ( ۲۷ بهمن ۹۹/) به دیار حق شتافت .
شخصیت بی بدیلی که تشرف میلیون ها تن از مرد و زن اندونزیایی به مکتب حقه تشیع ، پس از انقلاب ، مرهون زحمات مستمر و خالصانه آن مرد الهی بوده است.
در این خصوص بیان چند نکته مفید به نظر میرسد ؛ گرچه در این لحظه که خبر از دست دادن این رفیق شفیق ، را دریافت نموده ام حقیقتا ، قدرت نگارش ندارم؛ اما مایلم اشک چشم را با این کلمات آمیخته نمایم تا مرهمی باشد بر مصیبت از دست دادن این مرد بزرگ .
۱ : مرحوم دکتر جلال ، زمانی که در خارج از کشور برای تحصیل ، زندگی میکرد با مطالعه و فحص و جستجو ، مسیر اهل بیت علیهم السلام و مکتب امام را انتخاب کرد و خود بارها میگفت در کنار مطالعه کتب دانشمندان شیعه ، شیفته مرحوم امام خمینی" ره" شدم ؛لذا این مسیر را انتخاب کردم.
۲ : اگر در اندونزی قبل از انقلاب به تعداد انگشتان ، شیعه اثنا عشری داشتیم و امروزه میلیون ها فرد مفتخرند به پیروی از مکتب اهل بیت علیهم السلام ، این نیست مگر به خاطر تلاش این مرد بزرگ ؛ شیعیان امروز اندونزی وامدار این شخصیت الهی اند.
۳ : عکس بزرگ مرحوم امام "ره "و مقام معظم رهبری " حفظه الله " در منزل دکتر جلال در جاکارتا ، برای هر ایرانی و خارجی که به خدمت شان میرسید ، قابل تحسین بود ؛ چرا که ورد زبان دکتر جلال این بود :
" سیدنا القائد در قلب من است".
4 : دکتر جلال با نگاه تشکیلاتی اش ، سازمان اهل بیت اندونزی را تاسیس نمود و با تاسیس نمایندگی در استان های اندونزی سهم بسزایی در ترویج مکتب اهل بیت "علیهم السلام "داشت.
۵. دکتر جلال با تاسیس مجتمع آموزشی " شهید مطهری " که به عنوان یکی از مدارس بسیار مهم آموزشی در اندونزی مطرح است ، قصد ترویج مکتب امامین انقلاب در قالب رسمی آموزشی را داشت که بحمدالله این مهم توسط فرزند لایق و قابلش، جناب آقای دکتر مفتاح رحمت در حال انجام است.
۶. دکتر جلال شخصیتی است که وقتی انحرافی را از یکی از نزدیکان خود میبیند که با خط مشی ترسیم شده از سوی نظام عزیز ما سازگاری ندارد و تذکری به او داده میشود ، با جان و دل میپذیرد و ابراز میدارد بخاطر سیدنا القائد، ( امام المسلمین آیه الله خامنه ای) ، حاضرم هر کاری را انجام دهم.
هرگز این خاطره بسیار زیبا از یادم محو نخواهد شد که در جلسه دو نفره ی حقیر در منزل ایشان ( از ۱۰ شب تا ۲ بامداد) و آگاهی بخشی نسبت به مواظبت بر رسوخ تشیع انگلیسی در اندونزی ، بلافاصله "سمعا و طاعه" گفت و کاری کرد کارستان ؛ کار بزرگ او را بعید بود دیگران انجام دهند؛ اما با بصیرتش ،تبعیت از امام المسلمین را ، به نحو شایسته به انجام رساند.
۷. دکتر جلال حقیقتا زبان گویای اسلام در اندونزی بود.
سحر کلام او نبی گونه بود .آن چنان در سخنرانی هایش به زبان اندونزیایی ، در جان و قلب مردم جای می گرفت که نمونه نداشت. جامع اضداد بود در سخن.
در یک آن،هنگام سخنرانی اش، خنده های مردم از حالت عادی هم ، می گذشت و در همان لحظه ، آنگاه که از کرامت مولای ما امیر المومنین علی ابن ابیطالب علیه السلام سخن میگفت یا از مصائب سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، میگفت ، همه ، با تمام وجود اشک می ریختند.
به دوستان در همان زمان در وصف جلال این جمله عربی را می گفتم: " و له سحر فی الکلام"
۸. دکتر جلال بین علم و عمل حاکمیتی جمع کرد ؛ آنگاه که میتوانست فقط به عنوان یک استاد دانشگاه و یک مبلغ ، انجام وظیفه نماید ،اما مسیر دیگری را نیز انتخاب کرد و پا را فراتر گذاشت و در صحنه حاکمیت در اندونزی در پارلمان، نقش کلیدی ایفا نمود. برخی از طرح ها و لوایح که با قدرت زر و زور تندروها و سلفی ها ، در صورت تصویب در پارلمان بر علیه شیعیان تمام میشد ، این " جلال " بود که مانع تصویب میشد و همان کلام سحرگونه اش در پارلمان ، مسیر را به سمت اسلام ناب و نه افراطی، هدایت میکرد.
بدون شک ، امروز روز جشن تکفیری ها در منطقه جنوب شرق آسیاست؛ اما از روح بلند امام هادی علیه السلام، استمداد میکنیم این عزیز ما را با مولایش امیرالمومنین علی ابن ابیطالب "علیه السلام " محشور فرماید و به فرزند نازنین ، فاضل و بابصیرتش جناب آقای دکتر مفتاح ، توفیق عنایت کند که راه پدر را ادامه دهند .
از راه دور ، دست و بازوی عزیز دلم ، مفتاح سعادت جوانان اندونزیایی را میبوسم و از اعماق قلبم به این برادر انقلابی ، تسلیت میگویم .