شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۰۷۲۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی:
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون شهرستان های کارون و باوی ردیف اعتباری ویژه فاضلاب نداشتند که برای اولین بار برای این شهرستان ها اختصاص یافت.
مجتبی یوسفی روز جمعه اظهار داشت: در مجموع اعتبارات اختصاص یافته به فاضلاب اهواز ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است.

وی گفت: سالها پیش کوت عبدالله از اهواز بزرگ جدا و تبدیل به شهرستان کارون شد و همچنین شهرستان باوی که شامل ویس، ملاثانی و حمیدیه می شود قبلا هویت شهرستانی نداشتند.

وی پیشگیری را برای حل مشکلات و قبل از ورود به بحران وظیفه مسئولان اجرایی دانست و تصریح کرد: مسئولان باید جهت حل مشکلاتی که در سالهای گذشته  برای مردم ایجاد شده، برنامه ریزی به موقع داشته باشند.

وی گفت: در شهرهای اهواز، کارون، ویس، ملاثانی، شیبان و حمیدیه مردم در بخش حوزه زیرساختی مانند آب و فاضلاب  دچار مشکل هستند است. 

یوسفی افزود: عدم هماهنگی بین دستگاه ها و به طور ویژه بین شهرداری و آبفا و مسئولین شهری مانند فرمانداری در ایام گذشته باعث می شد تا با یک بارندگی جزیی زندگی مردم به زیر آب و فاضلاب برود.

وی تصریح کرد: این نشان می دهد که پاسکاری بین شرح وظایف دستگاه ها برای مردم تکراری شده و نهادهای حاکمیتی مانند فرمانداری ها نیز که باید جلسات را جهت هماهنگی برگزار کنند، هیچ گونه اقدامی نداشته اند.

وی اضافه کرد: بودجه های خوبی علاوه بر ۵۰ میلیون یورو  عنایت مقام معظم رهبری برای بحث فاضلاب استان اختصاص یافت.

وی بیان کرد: مجلس گذشته به اشکالی در این ۵۰ میلیون یورو اختصاص یافته توجه نکرده بود و در بودجه سال ۱۳۹۹ قیمت دلار را ۱۷۰ هزار ریال در نظر گرفته بودند.

 *اختصاص هشت هزار میلیارد ریال اختصاص به فاضلاب اهواز*

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلام گفت: باتوجه به برداشت مازاد دولت از صندوق توسعه ملی ۵۰ میلیون یورو دوم حذف شد.

وی گفت: با پیگیری های انجام شده امسال هشت هزار میلیارد ریال به فاضلاب اهواز اختصاص یافت.

وی ادامه داد: برای اتمام پروژه های فاضلاب  اهواز بیش از ۷۰ هزار میلیارد ریال نیاز است اما برای نقاط بحرانی و تکمیل زنجیره ایستگاه های پمپاژ و خطوط اصلی فاضلاب این مبلغ ها کفایت می کند چراکه باید در یک بازه یک تا ۲ ساله انجام شود و اگر بیش از این مبلغ اعتبار داده شود نمی توان  آن را جذب کرد. 

وی به وعده قرارگاه مبنی بر تهیه ۱۸ الکتروپمپ برای بارندگی احتمالی اشاره کرد و افزود: امروز به قرارگاه  گفته شد از لحاظ فنی اگر این پمپ ها براساس نیاز شهرداری و آبفا برای آب های سطحی و بارندگی تهیه نشود عملا برای دفع آبگرفتگی فاضلاب تاثیری ندارد.

استان خوزستان و از جمله کلانشهر اهواز چند سالی است که با مشکل عدیده پس زدگی فاضلاب مواجه می باشد.
منبع: ایرنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار