شوشان: جشنواره غذای سالم توسط معاونت امور فرهنگی اجتماعی منطقه برگزار شد.این فعالیت به مناسبت گراميداشت دهه ولايت و هفته غذای سالم در روز چهارشنبه یکم آبانماه برگزار شد .
علاقمندان پس از ثبت نام در این برنامه غذاهای مورد نظر خود را تهیه و ارائه نمودند .و کارشناس تغذیه حاضر در برنامه ضمن ارائه اطلاعاتی درباره تغذیه سالم به شرکنندگان ،به غذاهای که بهترین تزیین ، کیفیت مواد ، پخت و ارزش غذایی موجود در غذا امتیاز داد و سه نفر به عنوان برگزیده معرفی شدند و جوایزی نفیسی دریافت نمودند.