امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
مديركل آمار خوزستان گفت: افرادي كه با دريافت پيامك دعوت به انصراف از دريافت يارانه نقدي خود شدهاند، جهت اعلام انصراف يا عدم انصراف خود به سايت رفاهي به نشانه http://www.refahi.ir مراجعه كرده و انصراف يا عدم انصراف خود را ثبت نمايند.
سيدلطفالله هاشمي در گفتوگو با ايسنا ، با بيان اينكه مهلت مراجعه به سايت رفاهي براي دريافتكنندگان پيامك نيز تا 12 ارديبهشتماه سالجاري ميباشد، عنوان كرد: سرپرستان خانوار پس از ورود به سايت و انتخاب گزينه انصراف يا عدم انصراف، كدملي و سريال شناسنامه را وارد كنند.
وي افزود: پس از تاييد يا عدم تاييد، يك كد پنج رقمي با عنوان كد انصراف يا عدم انصراف به شماره تلفن همراه سرپرست خانوار كه قبلا اعلام شده و در سايت قابل ديدن است، به صورت پيامك ارسال ميشود و عمليات انصراف و يا عدم انصراف ثبت و توسط سازمان هدفمندي يارانهها بررسي ميشود.
هاشمي گفت: بر اساس ماده 10 قانون هدفمندي يارانهها، دريافت وجه يارانه بايد با ارايه اطلاعات صحيح باشد و اشخاصي كه يارانه آنها قطع شده اما خود را واجد شرايط دريافت يارانه ميدانند، ميتوانند اعتراض كتبي خود را از طريق پست سفارشي به دبيرخانه كميسيون ماده 10 مستقر در حوزه معاونت برنامهريزي استانداري خوزستان ارايه نمايند و در نتيجه اين كميسيون راي خود را با توجه به اطلاعات و مدارك موجود صادر خواهد كرد.
مديركل آمار خوزستان ادامه داد: چنانچه افراد به اشتباه در هر يك از مراحل، اعلام انصراف كرده باشند بايد به شعبه بانكي كه در آن حساب يارانهاي افتتاح كرده، مراجعه نموده و پس از آن از طريق سايت CBANK عدم انصراف سرپرست خانوار را ثبت كند.
هاشمي تصريح كرد: افرادي كه فاقد شماره تلفن همراه در سايت رفاهي هستند، لازم است براي ثبت شماره تلفن همراه خود در اين سايت، به بانكي كه از آن يارانه دريافت ميكنند مراجعه و شماره تلفن همراه خود را ثبت نمايند.
وي با بيان اينكه موارد فوت سرپرست خانوار توسط سازمان ثبت احوال كشور اعلام ميشود، خاطرنشانكرد: خانوارهايي كه سرپرست آنها فوت شده و يارانه خانوار به حساب متوفي واريز شده است، بايد با در دست داشتن اسناد و مدارك لازم در اسرع وقت ضمن مراجعه به يكي از مراكز پليس+10 نسبت به اصلاح اطلاعات خانوار خود در سامانه مركز آمار ايران اقدام كنند.
مديركل آمار خوزستان ادامه داد: سرپرست جديد خانوار بايد به يكي از شعب بانكي كه حساب يارانه سرپرست قبلي در آن بوده، مراجعه و حساب جديدي را به اين منظور افتتاح و در سامانه رفاهي ثبت كند.
هاشمي اظهار كرد: همچنين افرادي كه اطلاعات آنها در پايگاه اطلاعات اقتصادي خانوار به صورت اشتباه در خانوار ديگري ثبت شده است، بايد به منظور اصلاح اطلاعات خود در اين پايگاه، ضمن داشتن اصل اسناد و مدارك هويتي از جمله كارت ملي و شناسنامه خود و سرپرست واقعي، به فرمانداري شهرستان محل سكونت مراجعه و نسبت به تكميل فرم مربوطه اقدام كنند.
وي يادآور شد: زناني كه عليرغم ثبت رسمي طلاق، همچنان اطلاعاتشان در فرم اطلاعات همسر سابق ثبت و يارانه آنها به حساب همسر سابق واريز ميشود، بايد براي اصلاح اطلاعات خود در پايگاه اطلاعات اقتصادي خانوار، با داشتن كارت ملي و شناسنامه و نيز اصل سند طلاق خود، به فرمانداري شهرستان محل مراجعه و نسبت به اصلاح اطلاعات اقدام نمايند.
مديركل آمار خوزستان تصريح كرد: سازمان هدفمندي يارانهها مكلف است بر اساس اطلاعات دريافتي از مركز آمار ايران، نسبت به كسر نمودن مبلغ اشتباه واريز شده از يارانه مرحله بعدي خانوارهاي، و اضافه نمودن آن مبلغ به يارانه خانوارهاي واقعي آن مرحله، اقدام كند.