امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
رضا دهدشتیزاده اظهار کرد: ظروف تفلون از محبوبترین و پرفروشترین ظروف پخت و پز در آشپزخانه به شمار میروند.
وی با بیان اینکه تفلون در مقایسه با پوششهای نچسب دیگر، از بالاترین ضریب نچسبی برخوردار است توجه به این نکته را ضروری دانست که برای اطمینان از بهداشتی بودن ظروف تنها از کارخانههایی که با علامت استاندارد کالا تولید میکنند خریداری کنند.
مدیرکل استاندارد خوزستان تصریح کرد: استاندارد ملی مرتبط با ظروف تفلون به شمارههای 2809 و 3407 است که به ویژگیهای کیفی مختلف در این محصولات میپردازد.
وی ادامه داد: از جمله آزمایشاتی که بر روی این ظروف انجام میشود میتوان به مواد به کار رفته در ساخت پوششها که نباید دارای هیچ نوع ترکیبات مضر برای سلامت انسان باشد، آزمونهای بررسی عیوب قابل رویت، پایداری در برابر خوردگی به وسیله آب نمک، ضخامت، کیفیت نچسب بودن، چسبندگی، مقاومت به سایش و خراش برای پوشش با مقاومت بالا اشاره کرد که برای اطمینان از کیفیت ظروف تفلون و استاندارد بودن آنها بر روی این محصولات انجام میشود.