شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۲۹۷۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۶
ما احساسات کاملا متفاوتی داریم، اما آیا ساختار و جنس اشک ریخته شده در احساسات مختلف نیز تفاوتی دارد؟

به گزارش العالم، ما خوشحال که می‌شویم گریه می‌کنیم، ناراحت که می‌شویم هم گریه می‌کنیم، ما حتی با پیاز پوست کردن هم گریه می‌کنیم.

Rose-Lynn Fisher عکاسی است که سعی کرده پاسخی برای این سوال پیدا کند و در مجموعه عکس‌های خود این تفاوت را نشان دهد و برای این کار اشک خشک شده را که از احساسات مختلفی تولید شده در زیر میکروسکوپ قرار داد تا تفاوت میان آنها مشخص شود.
تفاوت اشک شادی و غم زیر میکروسکوپ
سه نوع اشک متفاوت وجود دارد. اشک ناشی از احساسات (شادی و غم)، اشکی که برای خیس نگه داشتن محیط چشم ترشح می‌شود و اشک غیرارادی (تاثیر پیاز و یا گاز اشک آور) که در نتیجه یک فرآیند خارجی بوجود می‌آید.

فیشر متوجه شد که این سه نوع اشک از مولکول‌های متفاوتی تشکیل شده‌اند. این امر منطقی به نظر می‌رسد! چرا که دلیل تولید این سه نوع اشک با یکدیگر کاملا متفاوت است. اما چگونه ممکن است اشک ناشی از غم و اندوه و اشکی که با خوشحالی ایجاد می‌شود و هر دو از یک منبع خارج می‌شوند با یکدیگر تفاوت داشته باشند؟ دلیل این امر شرایط است. با وجود اینکه آن قطرات اشک از جای یکسانی خارج شده‌اند. اینکه شما چه طور گریه می‌کنید و همچنین عوامل بیرونی بر اینکه این مولکول‌ها در پایان چه شکلی بگیرند تاثیرگذار است.

تصاویر گرفته شده از این قطرات اشک را ببینید:
تفاوت اشک شادی و غم زیر میکروسکوپ
تفاوت اشک شادی و غم زیر میکروسکوپ

تفاوت اشک شادی و غم زیر میکروسکوپ

comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
comment
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
comment
0
0
comment جل الخالق
جالب بود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار