شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۶:۴۰

مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: گرد و غبار شدیدی از سوی عراق به سمت کشور در حال حرکت است تا ساعتی دیگر به استان وارد می‌شود.

مسعود دهملایی اظهار داشت: امروز با تقویت زبانه کم‌فشار در سطح زمین که تا پس فردا نیز به طول می‌انجامد، شاهد تشدید تغییرات فشار در صحاری جنوب عراق و تداوم وضعیت گرد و غبار و خاک در منطقه تا حداقل اواسط وقت فردا خواهیم بود.

وی افزود: در لایه میانی جو نیز خط ناپایداری در امتداد دریای سرخ تشکیل شده که به همراه زبانه کم‌فشار سطح زمین باعث ابرناکی در استان خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: آسمان استان در نیمه شمالی کمی تا نیمه ابری و در تمامی استان همراه با غبار یا گرد و خاک و گاهی توام با وزش باد پیش‌بینی می‌شود و انتظار وضعیت گرد و خاک و غبار حداقل تا اواسط وقت فردا وجود دارد.

دهملایی تاکید کرد: وضعیت هوا، صاف همراه با گرد و غبار و خاک جهت باد، جنوب شرقی تا جنوب غربی گاهی شمال شرقی سرعت باد، 15 تا 30 کیلومتر در ساعت و ماکزیمم سرعت باد به 35 کیلومتر در ساعت خواهد رسید.

وی خاطر نشان کرد: در شبانه روز گذشته هندیجان با 38.2 و و ایذه و دهدز با 14.2 درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط گزارش شده‌اند.

به گزارش فارس، مدیرکل هواشناسی خوزستان افزود: حداکثر دمای اهواز به 40 و حداقل به 23 درجه سانتیگراد خواهد رسید.


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار