شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۵۱۲۲
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۵
بیشتر مغازه ها از بر چسب اتیکت روی اجناس استفاده می کنند در واقع این فرهنگ باید کاملاً اجرا شود آنچه باعث عدم اجرائی شدن اتیکت می شود عدم ثبات قیمت در بازار است
شوشان - سرویس کسب و کار : رئیس اتحادیه صنف پوشاک اهواز با بیان اینکه 12 سال بعنوان رئیس اتحادیه در این عرصه فعالیت دارد گفت:اتحادیه پوشاک از سال 1351 تأسیس و به ثبت رسیده است.2000واحد صنفی دارای پروانه کسب مشغول فعالیت هستند نا گفته نماند صنوف فاقد پروانه کسب زیاد به چشم می خورد،در این اتحادیه 7 تا هیئت مدیره و4 نفر کارمند فعالیت دارند.
پرویز رنجبر با اشاره به اینکه واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب از طریق بازرسان اتحادیه شناسایی و به مجمع امور صنفی توزیعی خدماتی معرفی می گردند گفت:واحدهایی که گران فروشی  می کنند از طریق کمیسیون حل اختلاف در اتحادیه بررسی می شوند تا در حق مردم اجهاف صورت نگیرد.
وی با توجه به اینکه مشابه بودن جنس دلیل بر گرانی جنس و گرانی برخی مناطق از یکدیگر نمی باشد گفت: مشابه بودن دلیل نمی شود کیفیت مهم است که قیمت تعیین می کند مصرف کننده باید اطلاعات کافی در مورد جنس خریداری شده داشته باشد،تا متوجه شود دلیل گران بودن جنس شاید تفاوت در دوخت و کیفیت آن باشد.
وی در رابطه با اینکه جند درصد واحد های صنفی پوشاک بر اجناسشان اتیکت می زنند عنوان کرد: بیشتر مغازه ها از بر چسب اتیکت روی اجناس استفاده می کنند در واقع این فرهنگ باید کاملاً اجرا شود آنچه باعث عدم اجرائی شدن اتیکت می شود عدم ثبات قیمت در بازار است؛ وی خاطر نشان کرد:فرهنگ چانه نزدن اگر در جامعه نباشد و بازار قیمت های خود را مقطوع اعلام کند،داشتن اتیکت،خرید و فروش مشکلی ایجاد نمی کند؛مشتری به دلیل اینکه اطلاع از جنس و کیفیت ندارد به چانه زنی روی می آورد وی گفت:ما باید یاد بگیریم چانه نزنیم و فروشنده باید یاد بگیرد سود اضافه روی جنس نگذارد و قیمت مقطوع دهد.
وی با بیان اینکه در اهواز فروشگاه زنجیره ای البسه وجود ندارد گفت:فروشگاه زنجیره ایی به این معناست که یک برند را یک عضو توسعه دهند و چندین فروشگاه بنام آن برند فعالیت داشته باشند این در حالیست که برخی از مغازه ها بدلیل اینکه باید مجوز تعاونی داشته باشند با نام ارزان فروشی جنس می فروشند.
وی اظهار کرد:تولید داخلی به جز تولیدی مانتو در اهواز نداریم و بیشتر تولیدات در تهران و خارجی به استان ما وارد می شوند،وی از واردات 30 درصدی پوشاک از کشور ترکیه ، حوزه ی خلیج فارس و کشور دبی خبر داد و گفت:تولیدات داخلی زیاد است ولی به دلیل اینکه با مارک خارجی تولید می شوند بنام خارجی ثبت و بفروش می رسند و این مهم بالا بردن درصد آمار تولیدات خارجی را به همراه دارد.
همجنین وی از سود 20 درصدی برای خرید داخلی و سود 25 درصدی برای خرید خارج از استان خبر داد.
رئیس اتحادیه صنف پوشاک اهواز با بیان اینکه از اعضاء اتحادیه پوشاک راضی بوده و با اتحادیه نهایت همکاری را دارند گفت:اداره ی دارایی در طول سال با در نظر گرفتن مالیات سال گذشته،20 درصد به مالیات اضافه می کند؛این در حالیست که استان های همچون مشهد با آب و هوای مطلوب و ساعات کاری زیاد همین مالیات را پرداخت می کنند اما در استان ما  بدی آب و هوا، گرما تعطیلی بازار  را بدنبال دارد.
وی خاطر نشان کردمشکلی در این اتحادیه نداریم و اعضاء صنف پوشاک مشتری مداری و رضایت مشتری را خواهان هستند و تا به حال چنین بوده و اتحادیه حمایت عادلانه از اعضاء و مشتری را دارد.
ناگفته نماند اعضاء از مالیاتی که نسبت به درآمد،فروش و وضع کسادی بازارکه به سازمان   شهرداری و  اداره دارایی پرداخت می کنند؛ از شهرداری و دارایی رضایت ندارند.
وی گفت:گرانی، کسادی بازار و پائین آوردن قدرت خرید مردم را به همراه دارد.
رنجبر در پایان اظهار امیدواری کرد و گفت:امیدواریم رسانه هابتوانند در این زمینه فرهنگ سازی بهینه ایی در بازار و اصناف و مشتریان ایجاد کنند و توفیق روز افزون برای جامعه اصناف از خداوند خواهانیم.

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار