شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۶۰۱۱
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۳
معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار کرد:
دوره آموزشی یکروزه اصول طراحی کارخانجات با هدف ارتقای دانش علمی کارشناسان مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اعضای قطب خلیج فارس( منطقه 9 معاونت غذا و داروی کشور) در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، برگزار شد.به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، سیمین فقهی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی این دانشگاه با بیان اینکه در این دوره آموزشی 55 نفر از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی استان با تکنولوژی جدید نظارت بر مواد غذایی آشنا شدند، تصریح کرد: این دوره بر اساس مصوبه نشست ششم قطب خلیج فارس که آذرماه امسال در شهرستان دزفول برگزار شده بود تشکیل شد
وی افزود: با برگزاری چنین دوره هایی کارشناسان ضمن افزایش دانش با جدیدترین تکنولوژی روز شناسایی تقلبات و نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی آشنا می شوند که نتیجه آن تضمین کننده سلامت و ایمنی غذایی مصرف کننده است

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار