معاون امور تقنینی معاونت پارلمانی رئیس جمهور نگرانی های برخی نمایندگان مجلس در خصوص مذاکرات هسته ای و سیاست خارجی کاملا بی دلیل دانست و افزود: نباید فقط بر طبل گذشته کوفته شود. ما را راهنمایی کنید. بگویید چه کنیم؟ نگویید مثل گذشته شلتاق بزنید و حمله کنید. آن حمله ها و آن شلتاق ها کشور را به اینجا رساند. ما می خواهیم یک کار منطقی را پیش ببریم.
محمدرضا خباز ظهار داشت: رابطه دولت و مجلس رابطه ای معمولی و عادی است. من خودم آرزویم این است که این رابطه قوی تر شود. دولت و مجلس مانند دو بال یک پرنده هستند. هرگز دیده نشده است که یک پرنده ای با یک بال بتواند پرواز کند. دولت و مجلس لازم و ملزوم همدیگرند. ممکن است یکی از دو بال نیرومند تر و دیگری ضعیف تر باشد. باید یکی به دیگری کمک کند. اگر یک بال را کنار بگذاریم یا خدای نکرده بین دو بال تعامل برقرار نباشد هر دو از کار می افتند.
وی افزود: یقینا باید این تعامل روز به روز بیشتر شود. انتظار هم این است همانطور که دولت روز به روز قدم هایی برمی دارد و مماشات می کند و احترام می گذارد این محبت از سوی مجلس هم باشد. مهربانی باید از دو سر باشد. خوبی ماجرا این است که بر خلاف دولت گذشته که در برابر بی مهری ها بر می آشفت و موضعگیری های سخت می کرد این دولت این کار را نمی کند. چرا که آقای روحانی 5 دوره یعنی حدود بیست سال در مجلس بوده است. معاون اول ایشان سه دوره نماینده مجلس بوده است. معاون نظارتی و همچنین معاون امور مجلس ایشان 4 دوره نماینده مجلس بوده اند.
من 4 دوره نماینده بوده ام. اینان چون جایگاه مجلس را می دانند سعه صدر دارند و تلاش می کنند تنش اتفاق نیفتد.
وی با اشاره به گلایه های رییس جمهور در این مورد اظهار داشت: گلایه کردن غیر از عدم تعامل است. کسی ممکن است از فرزندش هم گله مند باشد. ولی اگر همچنان ادامه یابد ممکن است در آینده دور خدای ناکرده تبدیل به عدم تعامل شود. ولی الان به نظر من بر خلاف دولت گذشته که در مقابل هر بی مهری واکنش شدیدی بروز می داد این دولت برعکس است.
خباز ادامه داد: آقای رییس جمهور همواره در جلسات به ما و وزرا توصیه می کنند حرمت مجلس به ماهو مجلس و نمایندگان که رای مردم را گرفته اند باید حفظ شود. البته گلایه هم هست. گله از این است که چرا مشکلات دولت گذشته را روی دوش ما می گذارید. ما در گرفتاری هایی که امروز حل آن را از ما مطالبه می کنید چه نقشی داشته ایم. خود نمایندگان ممکن است نقش داشته باشد. چون با دولت گذشته همکاری داشته اند. ولی ما چه نقشی داشته ایم؟ باید به ما کمک کنند تا این مشکلات را رفع کنیم. باید مهربانی و حمایت بیشتر نشان دهند.
معاون امور تقنینی معاونت پارلمانی رئیس جمهور اضافه کرد: با این حمایت ها دولت می تواند مشکلاتی را که عده ای در گذشته با حمایت عده ای برای کشور به وجود آورده اند مرتفع کند.
وی با اشاره به اینکه ممکن است مخالفت ها مثلا در بحث هسته ای خدشه ای به کار دولت وارد کند، ادامه داد: یکی از حرف ها همین است که در این کشور محوری داریم که رهبر معظم انقلاب است. ایشان فرموده اند که اعضای تیم مذاکره فرزندان ما هستند. از این تعبیر بهتر چیست؟ فرموده اند: من این ها را می شناسم و به آن ها اعتماد دارم. ایشان دیگر باید چه بگویند که ما به آن ها اعتماد کنیم. البته ایشان در پایان هم فرمودند که حتی اگر این مذاکرات به نتیجه نرسد باز هم اعتماد ما نسبت به دولتمان و دیپلمات هایمان کم نمی شود. بلکه بیشتر معلوم می شود که آمریکا قابل اعتماد نیست.
وی افزود: اگر ما این سخنان را آویزه گوش کنیم، اصلا نباید دغدغه داشته باشیم. چه دغدغه ای؟ هر تصمیم که گرفته می شود زیر نظر مقام معظم رهبری است. شورای عالی امنیت ملی بحث ها را رصد می کند. در شورای عالی امنیت ملی دو نفر نماینده دارند. سخن همین است. ما که داریم با این سختی سنگ هایی را که دولت گذشته در چاه انداخته با زحمت بیرون می آوریم به جای خدا قوت و دست مریزاد یا هیچ نگفتن باید انتقاد بشنویم؟
این نماینده دولت ادامه داد: گلایه دولت از این است که در اثر تصمیمات نابجایی که دولت گذشته گرفته چهار قطعنامه علیه کشور صادر شده. دولت می گوید ما وارد شده ایم و می کوشیم دانه به انه مین هایی را که آن ها کاشته اند خنثی می کنیم تا با دنیا بتوانیم ارتباط برقرار کنیم. شما به جای خدا قوت به ما هر روز انتقاد می کنید؟ حالا اگر انتقاد فقط باشد خوب است. نباید فقط بر طبل گذشته کوفته شود. ما را راهنمایی کنید. بگویید چه کنیم؟ نگویید مثل گذشته شلتاق بزنید و حمله کنید. آن حمله ها و آن شلتاق ها کشور را به اینجا رساند. ما می خواهیم یک کار منطقی را پیش ببریم.
خباز در پایان گفت: دولت می گوید که نگران نباشید. مقام معظم رهبری با دقت کامل ما را تحت نظر دارند. ما نیز گزارشات را خدمت ایشان می دهیم. جای نگرانی نیست. نگرانی ها به نظر بنده کاملا بی دلیل است