کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه به مرکز بهداشت خوزستان گفت: برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی جندي شاپور اهواز در حال اجرا است.
مهنوش صاحبدل اظهار كرد: مراقبت تغذیه برای سیستم پیچیدهای از فعالیتهای هماهنگ است که اطلاعات را در مورد وضعیت تغذیهای، رژیمی و سلامتی جامعه، ارتباط بین رژیم، سلامت و عوامل موثر بر وضعیت رژیمی و تغذیهای فراهم میکند.
وی ادامه داد: در راستای استقرار سند ملی تغذیه و امنیت غذایی و به منظور استقرار ایستگاههای پژوهشی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور، برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه از طرف انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با همکاری دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و صندوق کودکان سازمان ملل در دانشگاه علوم پزشکی جندي شاپور اهواز و در سطح شهرستان اهواز اجرا ميشود.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان افزود: این برنامه شامل چهار پروژه بررسی مصرف روغن و اسیدهای چرب ترانس، ارزیابی تغییرات فصلی ویتامین D، تعیین شیوع اختلالهاي وزن در کودکان دبستانی و بررسی کوهورت معلمان که برنامه پژوهشی تغذیه و بیماریهای مزمن است، میباشد .