اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار
آخرین اخبار
اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۶۷۴۵
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۲
سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین المللی تخصصی علوم زمین به میزبانی شرکت ملی مناطق نفت خیز در اهواز برگزار شد.

سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین المللی تخصصی علوم زمین با رویکرد زمین شناسی نفت به میزبانی شرکت ملی مناطق نفت خیز در اهواز برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی مناطق نفتخیز جنوب، در آيين آغاز به كار اين گردهمايي كه در مجموعه فرهنگي ورزشي شهرك نفت اهواز برگزار شد، مديران ارشد و كارشناسان زمين شناسي شركت ملي مناطق نفت خيز جنوب، مسئولان و كارشناسان سازمان زمين شناسي كشور، استادان و دانشجويان دانشگاه ها و پژوهشگران و علاقمندان زمين شناسي حضور داشتند.


در اين آيين مدير امور فني شركت ملي مناطق نفت خيز جنوب با اشاره به اهميت علم زمين شناسي گفت: با توجه به نقش صنعت نفت در تامين انرژي جهان، جايگاه زمين شناسي در اين صنعت مشخص خواهد شد.

مهندس حميد دريس افزود: حضور كارشناس زمين شناسي در تمام مراحل اكتشاف، حفاري و توسعه و بهره برداري از مخازن نفتي الزامي است و بدون علم زمين شناسي امكان مديريت و برداشت از مخازن هيدروكربوري وجود ندارد.

وي خاطر نشان كرد: در زمان توسعه و توليد از مخازن، كار نظارت، كنترل و هدايت برنامه حفاري توسط زمين شناس صورت مي گيرد كه نقش زمين شناسي در اين زمينه به خوبي قابل مشاهده است.

مهندس دريس با بيان اين كه اغلب مخازن متعارف كشور شناخته شده و از نوع مخازن طاقديسي است اظهار داشت: از پژوهشگران انتظار مي رود فعاليت هاي تحقيقاتي خود را بر روي مخازن كمتر شناخته شده مانند مخازن چينه اي متمركز كنند تا نتايج قابل توجهي به دنبال داشته باشد.

مدیر زمین‌شناسی منطقه‌ای سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و دبیر علمی گردهمايي نيز در سخناني با اشاره به استقبال كم سابقه علاقمندان از سی و دومین گردهمایی علوم زمین گفت: به اين گردهمايي كه به طور همزمان در تهران و 12 مرکز استانی از 27 الی 30 بهمن ماه سال جاری برگزار می‌شود 2700 مقاله ارسال شده است.

دکتر علیرضا شهیدی افزود: از سال 1362 كه نخستين كنگره برگزار شد تا سال 1376 ميانگين دريافت مقالات كمتر از 50 مورد و در فاصله سال هاي 76 تا 1385 ميانگين مقالات 400 مورد بود.

وي ادامه داد: در دوره سوم از سال 1386 تا 91 متوسط ارائه مقالات 500 مورد بود كه اين رقم در سال جاري روند صعودي داشته و به 2 هزار و 700 مقاله رسيده است.

دكتر شهيدي خاطر نشان كرد: از مجموع مقالات دريافتي 199 مقاله در بخش زمين شناسي نفت است كه حدود 30 مقاله به صورت سخنرانی و 70 مقاله به صورت پوستر ارائه مي شود.

معاون مدیر امور فنی- زمین‌شناسی گسترشی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب نيز گزارشي از روند برگزاري اين گردهمايي و نحوه انتخاب مقالات ارائه داد و گفت: هدف از برپایی این گردهمایی افزایش تعامل میان کارشناسان صنعت نفت و پژوهشگران مراکز علمی است.

مهندس فرخ ناصري كريموند با بيان اين كه اين شركت محدوديتي براي اجراي پروژه هاي تحقيقاتي مشترك با دانشگاه ها ندارد اظهار داشت: دانشگاه ها و مراكز علمي و پژوهشي و شركت ملي مناطق نفت خيز جنوب بايد همديگر را به عنوان همكار تلقي كرده و فعاليت هاي تحقيقاتي مشترك را براي تحقق اهداف يكديگر انجام دهند.


نام:
ایمیل:
* نظر:
اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار