شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۷۱۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۲:۴۷
در جلسه شورای شهر اهواز چه گذشت؟
این جلسه با نطق پیش از دستور هدایت ممبینی آغاز شد که در آن، عضو شورای شهر اهواز با اشاره به فواید ورزش و تاثیر آن در زندگی شهروندان، خواستار تامین هزینه های ورزشی به خصوص برای بانوان شد.
سی و دومین جلسه شورای شهر اهواز در محل شورای شهر تشکیل و با رای اعضا، بودجه سال 93 شهرداری تصویب شد.

این جلسه امروز(دوشنبه) با نطق پیش از دستور هدایت ممبینی آغاز شد که در آن، عضو شورای شهر اهواز با اشاره به فواید ورزش و تاثیر آن در زندگی شهروندان، خواستار تامین هزینه های ورزشی به خصوص برای بانوان شد.

ایجاد جاده سلامتی برای پیاده روی، ایجاد زمین های ورزشی در محلات، نصب وسایل ورزشی در کلیه پارک ها، تاسیس مجموعه های ورزشی آبی و ساحلی در مجاورت رودخانه، ترویج ورزش های صبحگاهی در پارک ها به صورت منظم، برگزاری مسابقات ورزشی در محلات و ایجاد محل های سرپوشیده برای ورزش بانوان از دیگر پیشنهادات مطرح شده توسط ممبینی بود.

وی در ادامه اظهار کرد: از هیات رییسه شورای شهر انتظار میرود تا موارد زمین خواری و تغییر کاربری زمین هایی که به طور پیوسته در سطح شهر مشاهده میشود را پی گیری نمایند.

ممبینی تصریح کرد: همچنین به بررسی آتش سوزی هایی که در بعضی سازمان های شهرداری اتفاق افتاده و منجر به سوختن اسناد قراردادی شده اند، پرداخته شود و گزارش آن به نمایندگان مردم اطلاع داده شود؛ چرا که برخی اتفاقها در حوزه شهری و شهرداری موجب نگرانی هستند.

این عضو شورای شهر درباره عزل و نصب های شهردار اهواز عنوان کرد: از جناب موسوی انتظار میرود با رعایت قانون، شایسته سالاری را در عزل و نصب های خود مورد توجه قرار داده و با انتصاب افراد کم تجربه و گاه بی تجربه، زمینه حرف و حدیث را فراهم نیاورد.

وی با انتقاد از بیانیه روابط عمومی شهرداری که خطاب به اعضای شورای شهر بود، گفت: از مسئول روابط عمومی شهرداری که فردی تحصیل کرده است انتظار میرود جایگاه نمایندگان شورا و وظیفه نظارتی آنها را درک کند.

حسین حیدری نیز در نطق پیش از دستور خود با اشاره به این بیانیه که توسط روابط عمومی شهرداری اهواز صادر شده بود؛ شهردار را مسئول آن دانست و تصریح کرد: جایگاه شورا به دلیل رفتار نامناسب برخی اعضا، مورد هجوم عده ای قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در خیلی موارد از اظهار نظر و انتقاد خویش در صحن علنی شورا احساس امنیت نمی کند چرا که از شهروند گرفته تا مدیر، به خود اجازه توهین به اعضای شورا را می دهند، افزود: ما تمامی این موارد را تحمل کردیم، ما خطاب کردن شورا با عنوان "شورای برره ای" را تحمل کردیم اما از هیات رییسه شورای شهر انتظار میرود که در مقابل روابط عمومی شهرداری که هیچ حقی برای دخالت در مشکلات شورای شهر ندارد، واکنش نشان دهد.

، زیبا صالح پور از دیگر معترضان به بیانیه روابط عمومی شهرداری اهواز بود که در نطق پیش از دستور خود گفت: ناراحتی من از تنزل جایگاه شورا به وسیله کسانی است که شورای چهارم را با ترکیبی از اعضای دارای سوابق فرهنگی، "شورای برره" میخوانند.

وی ادامه داد: مشکل آن جاست کسی که قلم به دست گرفت و این توهین را به شورای شهر اهواز روا داشت، خود عضوی از شهرداری اهواز است.

این عضو شورای شهر با حمایت از گفته های حیدری اظهار کرد: هیات رییسه شوراری شهر باید در مقابل این افراد واکنش نشان داده و پاسخگو باشد، چرا که ممکن است بازی ها و غرض ورزی هایی در رابطه با شورای شهر وجود داشته باشد، همانطور که بسیاری از افراد از همان ابتدا و بدون دیدن عملکرد شورای چهارم در انتظار منحل شدن این شورا مانند شورای سوم بودند.

صالح پور در ادامه نطق پیش از دستور خود به موضوع رشوه گیری در شهرداری اشاره کرد و گفت: شهروندانی به من مراجعه کرده اند که حتی حاضر به ارائه فابل صوتی از پرسنل شهرداری بودند که خواستار رشوه شده بودند. ارباب رجوعی که میگفت: به جز ماشینم، چیزی ندارم که به شهرداری نداده باشم".

از دیگر اعضای شورای شهر که در سی و دومین جلسه شورا نطق پیش از دستور داشتند، ابتسام الباجی بود که با اشاره به نقش والای زنان در جامعه خواستار رسیدگی بیشتر به رفاه آنان به خصوص زنان بدسرپرست و بی سرپرست شد و در ادامه درباره جایگاه شورا عنوان کرد: شورای چهارم را باید شورای اخلاق و ارزش ها نامگذاری کرد و با توجه به حساسیت کار شورایی، اعضا در برخوردها و گفتار خود دقت بیشتری داشته باشند.

آذر زمان پور در این جلسه شورای شهر درباره بی توجهی اتحادیه تاکسی تلفنی به مصوبات شورای شهر گفت: طبق رای کمیسیون حمل و نقل و شورای شهر اهواز تصویب شد که تاکسی تلفنی های اهواز زیر نظر تاکسیرانی اداره شوند اما اتحادیه تاکسی تلفنی ها در اقدامی خودسرانه، کرایه آژانسها را 25 درصد افزایش داده و به آژانسهای سطح شهر ابلاغ کرده است، که باید در این زمینه با این اتحادیه برخورد شود.

در این جلسه شورای شهر، بودجه سال 93 به تصویب رسید که این بودجه یک هزار و بیست میلیارد تومان تعیین شده است.

به گفته حیدری، امسال اولین سالی بود که بودجه شهرداری اهواز نسبت هزینه های عمرانی با نسبتی 73 درصدی بیش از هزینه های جاری به تصویب رسید.وی گفت: بنا است در سال 93 ،747 میلیارد تومان به برنامه های عمرانی اختصاص یابد.

مشکل عمده معلولان اهوازی

رئیس انجمن معلولان شهر اهواز با حضور در این جلسه عنوان کرد: بالغ بر هزار و 200 نفر در انجمن معلولان شهر اهواز عضو هستند.

کاظم عبیات افزود: عمده ترین مشکل معلولان در شهر اهواز عدم مناسب سازی امکانات رفاهی و خدماتی است.

وی با بیان اینکه از اعضای شورای شهر اهواز تقاضامند هستیم تا برای حل این مشکل با شهرداری اهواز تعامل داشته باشند، اظهار کرد: یکی دیگر از مشکلات این قشر از جامعه مسئله اشتغال آنهاست زیرا در این زمان بسیاری از افرادی که از لحاظ جسمانی در سلامت کامل قرار دارند بدون شغل هستند.

عبیات افزود: افراد داریا سلامت جسمی در صورتی که هیچ گونه شغلی برای آنها فراهم نشود به کارگری مشغول می شوند اما متاسفانه افراد معلول توانایی انجام این حرفه را نیز ندارند و بعضی از آنها مجبور به تکدی گری می شوند که این مسئله منجر به برهم ریختن منظر شهری نیز می شود. 

مسئولان هشدار نا امنی در ملاشیه را جدی بگیرید

عقیل سیاحی شورایار منطقه منطقه ملاشیه اهواز نیز با حضور در شورای شهر اهواز اظهار کرد: تنها درمانگاه موجود در این منطقه به دلیل نبود پزشک و پرسنل متخصص به کشتارگاه تبدیل شده است. تنها کلانتری این منطقه نیز بدون امکانات و تجهیزات مورد نیاز است که این مسئله منجر به افزایش جرم شده است.

وی افزود: متاسفانه به دلیل بی تدبیری مسئولان در شرکت ها و صنایع، بسیاری از شهروندان بومی این مناطق از محل کار خود اخراج شده اند و این در حالی است که شرکت های بزرگی در کنار این منطقه فعالیت می کنند.

سیاحی تصریح کرد: در منطقه محروم ملاشیه زمین چمن مصنوعی، کتابخانه، خط واحد اتوبوس، آسفالت معابر، پارک های محلی، مصلا و فرهنگسرا وجود ندارد.

علی ناصری عضو شورای شهر در این خصوص گفت: با توجه به آشنایی من با بحث های امنیتی، پیگیری تاسیس و تجهیز کلانتری در منطقه ملاشیه را بر عهده خواهم گرفت.

قربانعی سعادت نیا نیز در این خصوص افزود: کلانشهر اهواز دارای 10 منطقه محروم است و مردم ساکن این مناطق با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کنند.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات که در این زمینه وجو دارد عدم تعیین محدوده مناطق شهر اهواز است که امیدوار هستیم در سال آینده گرد محرومیت از نقاط مختلف شهر اهواز برداشته شود.

توسعه صنعت ساختمان سازی در اهواز

سیاوش ساعی فر نمایند انبوه سازان اهواز نیز با حضور در این جلسه عنوان کرد: یکی از دغدغه های مردم در شهر اهواز نوسازی بافت های فرسوده است.

وی افزود: برای توسعه صنعت ساختمان در کلانشهر اهواز به کمک شورای شهر نیازمند هستیم.

رئیس انجمن انبوه سازان اهواز با اشاره به اینکه، چهار ماه گذشته یک بسته پیشنهادی برای بهبود وضعیت صنعت ساختمان به شورای شهر اهواز فرستاده شد، گفت: اما متاسفانه در این مدت که گذشت توجهی به این بسته پیشنهادی از سوی اعضای شورا نشد.

ساعی فر تصریح کرد: در تفاهم نامه ای که شهرداری اهواز با سازمان نظام مهندسی منعقد کرده که در آن تاکید شده برای احداث ساختمان های گروه دال از مجریان ذی صلاح استفاده شود که متاسفانه در این زمینه هیچ گونه مشورتی با انبوه سازان صورت نگرفته است.

سپس بودجه سال 93 شهرداری اهواز که با همکاری شورای شهر اهواز بسته شده بود توسط حسین حیدری عضو شورای شهر توضیح و تفسیر شد تا اعضا برای رای دادن به آن آمادگی ذهنی داشته باشند.

حیدری اظهار کرد: بودجه شهرداری اهواز با مبلغ یک هزار و 20 میلیارد تومان بسته شده است که اگر تحقق یابد تحول خوبی در اهواز ایجاد می شود.

وی ادامه داد: در قانون 60 درصد از بودجه عمرانی صرف هزینه‌های جاری و 40 درصد در بخش عمرانی مصرف می‌شود در حالی که در بودجه 93 شهرداری اهواز 73 درصد بودجه عمرانی و 27 درصد هزینه‌های جاری است.

در پایان سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اهواز ایجاد محدوده  جدید شهرداری منطقه پنج به رای گذاشته شد که مورد تصویب اکثریت اعضای شورای شهر اهواز قرار نگرفت.

 
comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۱
comment
comment
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۹
comment
0
0
comment من هم به[...] اعتراض دارم .که چرا بعد از گذشت. چهار سال از دریافت وام اقساط آن را پرداخت نمیکند گناه من ضامن چیست؟ آقای[...]
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار