تلاش در جهت تعميق ارزشهاي ديني و اجتماعی در دستور كار جمعيت هلال احمر خوزستان قرار گرفته است.
مدیرکل جمعیت هلال احمر خوزستان از اجرای دو طرح ملی "امداد و نجات" و "ایمنی و سلامت مسافران نوروزی" در استان خبر داد.
دکتر علی خدادادی در نشست خبری پایان سال 92، در جمع خبرنگاران اظهارکرد: خوزستان علاوه بر تنوع اقلیمی که دارد، از تنوع قومی بسیار خوبی نیز برخوردار است و با توجه به شرایط خاصی که استان دارد، باید شرایط مناسبی را برای همگرایی اقوام مختلف در استان ایجاد شود. لذا جمعیت هلال احمر خوزستان در این جهت اقدام به راه اندازی کانون ها روستایی و عشایر در سطح استان کرده است.
وی ادامه داد: با توجه به اولویت سنجی سنجی های انجام شده، جمعیت هلال احمر با موانع متعددی مواجه است که ازاین موانع به عنوان عوامل ضد توسعه یاد می کنیم. جمعیت هلال احمر خوزستان از فقر اعتباری، لجستیک و فقر نیروی انسانی مواجه است که همه این موارد از عوامل ضد توسعه به شمار می روند.
مدیرکل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: در حوزه جذب نیروی انسانی اکنون حدود 40 درصد از ردیف های سازمانی در این جمعیت، تعریف شده اند و 60 درصد بدون نیرو هستند. استان خوزستان در مقایسه با دیگر استان ها هم از نظر اعتباری و هم لجستیکی عقب ماندگی دارد.
خدادادی با بیان اینکه تکمیل پروژه های عقب مانده و نیمه تمام در اولویت کار جمعیت است، افزود: مشکلات اعتباری این نهاد ناشی از وابستگی به اعتبارات اختصاصی است و درآمد زایی به آن صورت که باید باشد، ندارد لذا یکی دیگر از اقدامات در جهت رفع این مشکلات، درآمدزایی پایدار است.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات حوزه امداد و نجات، امداد هوایی است؛ با توجه به وسعت استان و مناطق صعبالعبوری که وجود دارد، نیاز به امداد هوایی سازمان یافته و مجهز داریم تا بتوانیم در صحنه حضوری به موقع داشته باشیم و از افزایش تلفات و ضایعات ناشی از حوادث در این نقاط جلوگیری کنیم. به طور نمونه برای انتقال مادران باردار از مناطق صعب العبور و کوهستانی باید از امداد هوایی مناسب استفاده کنیم.
مدیرکل جمعیت هلال احمر خوزستان اظهارکرد: تدوين برنامه چهار ساله براي جمعيت هلال احمر بر مبناي منشور آن يكي از اقدامات مهم و اساسي است كه در دستور كار خود قرار دادهایم. در اولويتسنجي اين برنامه، بحث امداد و نجات در اولويت نخست قرار دارد، همچنین حوزههاي بهداشت و درمان، توانبخشي، داروخانه و داوطلبان از دیگر اولويتهاي این جمعیت در برنامه چهارساله است.
خدادادی افزود: تلاش در جهت تعميق ارزشهاي ديني و اجتماعی از جمله مباحثي است که در برنامه چهارساله موردنظر، در دستور كار جمعيت هلال احمر خوزستان قرار گرفته است.
وی درباره اجرای طرح های نوروزی در سطح استان در ایام نوروز گفت: آموزش امدادگران با محوریت مدیریت حوادث جاده ها، رهاسازی مصدومین، تثبیت علایم پزشکی و انتقال بیمار برای اجرای طرح امداد و نجات نوروزی انجام شد و 500 نفر از امدادگران و نجاتگران مختصص آموزش های لازم را در این حوزه فراگرفتند.
مدیرکل جمعیت هلال احمر خوزستان افزود: پس از بررسی تجهیزات و رفع مشکلات و معایب آن ها، اقدام به برپایی پایگاه های موقت و سیار کردیم. با توجه به استقبال هموطنان عزیز از یادمان های 8 سال دفاع مقدس در استان، 40 پایگاه امداد و نجات، شامل 18 پایگاه ثابت، 19 پست موقت و 3 پست سیار در مسیرهای حادثه خیز و همچنین در یادمان ها مستقر کردیم. در این طرح یادمان های فتح المبین، دهلاویه، شلمچه، فکه و دو کوهه توسط نیرهای امدادی جمعیت هلال احمر خوزستان پوشش داده می شوند.
خدادادی افزود: طرح ملی ایمنی و سلامت نیز در این ایام توسط سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در استان اجرا می شود. این طرح به منظور ترویج فرهنگ نوعدوستی و انجام اقدامات عام المنفعه است. 40 پست در سطح استان برای اجرای این طرح برپا شده اند. همچنین اجرای طرح سحاب و طرح ملی فرشتگان رحمت که به منظور کمک به نیازمندان برنامه ریزی شده است، در دستور کار قرار دارد. در مرحله قبل اجرای طرح ملی فرشتگان رحمت در خوزستان، 4 هزار خانوار که در مجموع 17 هزار نفر بوده اند، تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.