شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۷۵۶۹
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۸
یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) رابط میان سلسله رسالت و امامت است.
سید غلامرضا حسینی با تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار کرد: هر کس در اقیانوس معرفت بانوی بزرگ اسلام، فاطمه زهرا (س) وارد شود، به اندازه شناخت خود گوهر و در خواهد یافت.

وی افزود: ایشان بنا به فرموده رسول اکرم (ص) خطاب به حضرت علی (ع)، هم انسان کاملی بود و هم کاملاً انسان بود و هر دوی این واژگان، معانی بسیاری در خود نهفته است.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: یکی از مفسران بزرگ اهل سنت در کتاب خود بیان می‌کند که وقتی به آیه تطهیر می‌رسد، حضرت فاطمه (س) را سلسله جنبان و محور این آیه می‌یابد و دلیلش را بیان می‌کند که ایشان شالوده تداوم امامت پس از رسول اکرم (ص) هستند.

وی خاطر نشان کرد: ابن سینا این دانشمند بزرگ، با آن همه قدرت علمی، اعتراف می‌کند که در تفسیر دو خط ابتدایی خطبه فدکیه حضرت زهرا (س) مبنی بر توصیف خداشناسی عاجز مانده است.

حسینی اشاره داشت: در روایتی از حضرت محمد (ص) به نقل از امام حسن مجتبی در منابع اهل سنت، ایشان به فاطمه (س) می‌فرمایند، دخترم، دختر رسول خدا بودن، همسر علی بودن و مادر حسنین بودن برای تو در قیامت امتیازی محسوب نمی‌‍شود و برای این کار خدا را بندگی کن و دلیل بزرگی حضرت فاطمه زهرا (س) نیز همین مسئله بود.

وی عنوان کرد: مارکس، موسس حزب مارکسیسم می‌گوید وقتی به پیامبر اسلام رسیدم، دیدم نمی‌توان از آن گذشت و باید آن را برای جامعه بشری شرح دهم و هرکس به میزان بندگی خداوند عزت می‌یابد، کما اینکه ما در پایان نماز نیز می‌گوییم عبده و رسوله، یعنی اگر رسول هم باشی باید بنده خداوند باشی و حضرت زهرا نیز اینگونه بود.

استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: بنا به گفته حضرت فاطمه (س)، اگر می‌خواهیم بدانیم اشهد ان لااله الالله در وجودمان نهادینه شده است یا نه، و بدانیم ظاهر و باطنمان یکی هست یا خیر، باید اخلاص خود را بسنجیم و اخلاص نیز یعنی صاف بودن و پاک شدن غیر از هر چیزی بجز خداوند و در این صورت است که میزان اخلاص ما نشان داده می‌شود.

وی بیان داشت: ما امروز عزادار دو چیز هستیم، اول اینکه عزادار از دست دادن این بانوی بزرگ به دست جامعه‌ای هستیم که اگر او را می‌شناختند خداوند را شناخته بودند و اگر معرفت ایشان را درک می‌کردند، به معرفت شناسی خداوند دست یافته بودند و مصیبت دوم این است که هنوز آنچنان که باید و شاید ایشان و بزرگی او را درک نکرده‌ایم و نشناخته‌ایم کسی که خالص شده بود برای خداوند و سر سلسله رسالت آسمانی و امامت بود.

حسینی اضافه کرد: در حوزه بندگی و شایستگی بنده بودن، ایشان حسنین را در خانه درس می‌آموخت و این الگویی باید باشد برای زنان ما و مادران جامعه ما تا بجای وقت گذرانی، به فرزندان خود روزانه چند لحظه درس خداشناسی و دین بدهیم، ایشان به این فرزندان فرمود سه الگو در بندگی وجود دارد، در حالت اول با خداوند داد و ستد می‌کنیم، می شود عبادتی کرد، واجبات را انجام داد، از محرمات دوری کرد و در قبالش بهشت را از خداوند خرید، چیزی داده شده و چیزی گرفته شده است و این شاید چندان لذت بخش نباشد.

وی بیان داشت: در الگوی دوم عبادت، برخی برای اینکه قدرت خداوند را بیازمایند، کاری را انجام می‌دهند می‌گویند بگذار امتحان کنیم و اینکه می گویند خداوند اگر فلان کار را انجام دهی کمکت کرده، بی نیازت می‌کند صحیح است یا خیر، این بدترین نوع بندگی ست و در واقع موجب شکست خواهد بود.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: در الگوی سوم ایشان بیان داشتند که می‌توان خدا را برای خود خداوند بندگی کرد و این لذتش بیشتر است و ایمانی که داری به تو ارامش خواهد داد و این بهترین نوع بندگی است پس نه تنها بندگی خداوند را کردن، بلکه چگونه بندگی کردن نیز مهم است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار