*در ابتدای جلسه جمشید سلحشور، سید جواد رضوی و زیبا صالحپور نطق پیش دستور خود را ایراد کردند.
*پس از آن حاتم پرویزی، نماینده اهالی کوی رمضان اظهار کرد: در اسفندماه 92 رئیس شورای شهر اهواز و جمعی از اعضا بنا بر تقاضای اعضا اهالی در محل حاضر شدند و بعد از طرح مشکلات، اعضا در محل قول همکاری را تا حصول نتیجه دادند.
وی ادامه داد: در اواسط اسفندماه صدای ماشینهای شهرداری مردم را امیدوار کرد و با عملیات جهادی خیابانی که معضل مردم منطقه خاکبرداری و آسفالت شد و تعریض جاده، دیوار حائل و دفع آبهای سطحی آغاز و در برنامه قرار گرفت.
پرویزی، خواستار نگرش مساوی به مناطق شد و تصریح کرد: بحران در منطقه کوی رمضان مدیریت شده است و ما نیز از حقوق شهروندی خود غافل نیستیم و میدانیم که در قبال خدماتی که شهرداری ارائه میدهد در آینده مسئولیت پرداخت عوارض را در جهت تأمین سرمایههای اجرایی شهرداری بر عهده داریم.
وی اضافه کرد: برای حل مشکلات موجود در مناطق عنوان شده نمیتوان به بودجه شهرداری منطقه هفت تکیه کرد و شهردار اهواز باید یک بودجه خاص برای این منطقه در نظر بگیرد.
*در ادامه، طرح اساسنامه شورایاریهای شهر اهواز مورد بررسی قرار گرفت و عاشور سواریپور در این زمینه عنوان کرد: به دلیل پیچیدگی کار و موازیکاریهایی که ممکن است به وجود آید؛ نظر کمیسیون این است که در مناطق محروم شورایاری تشکیل شود و ما نیز با آنها همکاری داشته باشیم.
* علی ناصری بیان داشت: در بحث شورایاری مسئولان به دنبال ناحیه محوری هستند؛ با وجود شورایاریها در مناطق اهواز ما در جریان جزییات مشکلات هر منطقه قرار خواهیم گرفت.
*جانعلی خورشیدی نیز اظهار کرد: متولی این کار در شورای شهر مشخص نیست به همین دلیل این طرح باید برای بازنگری بیشتر به کمیسیون مربوطه ارجاع داده شود.
* در انتها کلیات طرح مصوب و برای بررسی بیشتر بندهای آن به کمیسیون فرهنگی ارجاع داده شد.
*در ادامه بررسی نامه انتخاب دو تن از اعضای شورای در هیئت عالی سرمایهگذاری شهرداری به دلیل غیبت دو تن از اعضا به هفته آینده موکول شد.
*سپس لایحه عدم به کارگیری نیروهای بازنشسته شهرداری به استثنای جانبازان بالای 25 درصد و فرزندان جانبازان بالای 75 درصد و عدم اعطای دو پست به مدیران به استثنای جانبازان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت که در نهایت با اکثریت آرا مصوب شد.
*در ادامه مشکل ساکنان خانههای پشت بیمارستان مهر که در سال 87 تخریب شده بود مورد بررسی قرار گرفت.
*نماینده این افراد اظهار داشت: پنج سال قبل منازل ما را به بهانه اینکه در طرح قرار دارد در شورای سوم شهر در سال 87 مصوب شد که هزینه خرید این منازل با قیمت کارشناسی شده به ساکنان تحویل داده شود که متاسفانه تنها به بعضی از ساکنان این هزینه پرداخت شد.
وی ادامه داد: به دلیل عدم رضایت ما از مبلغ پرداختی پول به حساب دادگستری ریخته شد و شهرداری شبانه با لودر خانههای ما را ویران کرد و آواره شدیم.
*بعد صحبت و درد دل ساکنان این خانههای مسکونی بنابراین شد این مسئله به سازمان بازرسی ارجاع داده شود.
*سپس لایحه مساعدت به برگزاری یادواره شهرداری پاسدار به مبلغ یک میلیون و 500 هزار تومان مورد موافقت اعضا و نامه مساعدت به ادارهکل ثبت اسناد و املاک مبنی بر خرید تجهیزات بایگانی مورد مخالفت اعضا قرار گرفت.