شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۸۴۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۹
مدیرکل امور بانوان خوزستان:
دکتر الهه موالی‌زاده اظهار کرد: تصویب مصوبات و قوانینی که در طول این مدت در بحث بهداشت عمومی که بار مردم را در تامین هزینه‌ها کمتر می‌کند، یکی از بزرگترین قدم های این دولت بوده است.
مدیرکل امور بانوان خوزستان: امنيت مادر و كودك براي افزايش فرزندان فراهم شود
مدیر کل امور بانوان استانداری خوزستان در همایش روز جهانی ماما، گفت: ضروری است بحث زایمان طبیعی به عنوانیک اصل اساسی در بهداشت مادر و کودک در جامعه نهادینه شود.

دکتر الهه موالی‌زاده در این همایش که امروز، دوشنبه (15 اردیبهشت ماه) در تالار شهدای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: تصویب مصوبات و قوانینی که در طول این مدت در بحث بهداشت عمومی که بار مردم را در تامین هزینه‌ها کمتر می‌کند، یکی از بزرگترین قدم های این دولت بوده است.
وی ادامه داد: در استان خوزستان نیز فعال‌ترین و موثرترین عنصر در حیات عمومی مردم، ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور است که با به اجرا در آوردن آن مصوبات، مردم و به خصوص قشر بیمار را که دارای روحیه حساس و شرایط سخت تر است، امیدوار می کند.
مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان ضمن تبریک روز ماما، اظهار کرد: امیدوار هستیم با همه تلاش‌های مسئولان، شرایط بیمارستان‌ها و زایشگاه‌ها بهتر شود. البته تشویق و فرهنگسازی خصوصا بین قشر جوان برای استقبال از زایمان طبیعی یکی از آیتم‌های بسیار موثر مهارت و کاردانی ماماهاست.
موالی‌زاده تصریح کرد: هر چه کارایی ماماها بهتر و موثرتر باشد، تاثیرگذاري آنها می‌تواند به عنوان یک تشویق عملی، جامعه را به سوی زایمان طبیعی تشویق کند.
وی افزود: از سال 50 تا 60 در کشور ما تشویق به انجام عمل‌های سزارین بسیار افزایش یافت و با طرح موضوعاتی مفيد بودن این جراحی را مطرح می‌کردند. در همان موقع در کشورهای اروپایی برای پزشکان، مسئولیت داشت کسی که بتواند در شرایط عادی زایمان کند، پزشک این بیمار را به تشویق به سزارین کند و این تقریبا یک نوع جرم محسوب می‌شد.
مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان در خصوص افزایش تعداد فرزندان گفت: این افزایش نیازمند ساز و کار اجتماعی است. با توجه به این که در عصر جدید نقش زنان در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی پررنگ‌تر شده، لازم است امنیت جانی کودک و امنیت جانی و فکری مادر ایجاد شود تا مادر بتواند از داشتن فرزند بیشتر استقبال کند. بايد مسئولان نیز با یک مدیریت جهادی این همت جامعه را ممکن کنند. 
comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
comment
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
comment
2
2
comment جناب شوشان،به نظر میرسد استفاده از لقب دکتر می بایستی متناسب با مدرک تحصیلی افراد باشد. تا جایی که به خاطر داریم سرکار خانم موالی زاده دارای مدرک دانشگاهی فوق لیسانس بوده اند . چنانچه موفق به اخذ مدرک دکتری شده اند لطفا نوع تخصص ودانشگاه صادر کننده مدرک دکتری را جهت اطلاع عموم اعلام فرمایند.
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
comment
1
1
comment فردي كه 30 سال سابقه استاد دانشگاهي دانشگاه شهيد چمران فقط يكي از سوابق درخشان ايشان مي باشد و هم اكنون استاندار، ايشان را به عنوان مشاور و رئيس بخشي مهمي از استانداري دعوت به همكاري كرده اند
آيا شما خود را از مراجع عالي رتبه يكي از بهترين دانشگاه هاي كشور و سازمانهاي اين استان بالاتر ميدانيد؟
ايشان با هرمدركي مايه افتخار زنان اين استان مي باشند.
ضمنأ ايشان همراه 4 فرزند خود بيش از 5 سال را در هند جهت تحصيل با سخت ترين شرايط گذراندند.
دور از انصاف است كه با اينگونه فرافه كني ها اذهان عمومي را مشوش كنيم...
موفق باشيد
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار