شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۸۹۰۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹
آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی طی سخنانی شدیداللحن با آدرس مشخصی که می‌دهد، رئیس‌جمهور ایران را به باد شدیدترین حملات گرفته است.

 وی در جمع اعضای کاروان پیاده عازم حرم امام خمینی (ره) گفته است: برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آنها را کسانی معرفی می‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آنها را متهم به توهم می‌کنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد گرفته‌ای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟

این سخنان، در واکنش به اظهارات اخیر حسن روحانی بیان شده است. رئیس‌جمهور با بیان اینکه بعضی بیکار هستند و دچار توهمات می‌شوند، گفته بود: عده‌ای مدام غصه دین و آخرت مردم را می‌خورند در حالی که نه می‌دانند دین چیست و نه آخرت. اما همیشه غصه آخرت را می‌خورند.

مصباح یزدی در ابتدای سخنانش نیز می‌گوید: در ابتدای نهضت امام خمینی (ره) عده‌ای می‌گفتند نباید با شاه در افتاد چرا که تنها شاه شیعه در جهان است و باید با مسالمت و مدارا از حکومت وی برای نشر تشیع استفاده شود. حتی در هشت سال دفاع مقدس نیز عده‌ای معتقد بودند این جنگ هرچه زودتر باید تمام شود چرا که جنگ غیر از دست دادن جوان‌ها و بیوه شدن زنان و تخریب منابع و ضربه به اقتصاد کشور، حاصل دیگری ندارد!

وی با بیان اینکه این نحوه تحلیل‌ها و تفسیر‌ها از صدر اسلام تاکنون وجود داشته و دارد، خاطرنشان کرد: امام (ره) هنوز در پاریس بودند که مهندس بازرگان که یک شخصیت اسلامی و مورد احترام تلقی می‌شد، از سر دلسوزی و خیرخواهی به امام پیشنهاد کرد که اختلافات با شاه را تمام کنند چرا که نمی‌توان با شاه و ارتشی که دارد، مقابله کرد و این مقابله وضع را بدتر می‌کند و البته امام (ره)، پس از سخنان وی، شاه را رفتنی دانستند و ارتش را برادران خود خطاب کردند که بعد از رفتن شاه به جمهوری اسلامی می‌پیوندند.

وی ادامه داد: از همان روزی که امام (ره) در پاریس بود، بسیاری - چه بسا از سر خیراندیشی - از امام (ره) خواستند تند و سخت برخورد نکنند، چرا که آنها روحیه برخورد نداشتند و می‌خواستند راحت‌طلبی خود را با صلح و مدارا حفظ کنند و هرگز اجتماع و تظاهرات را برنمی‌تافتند، چه برسد به جان دادن.

مصباح یزدی با بیان اینکه تعداد کسانی که امروز حاضرند برای بقای نظام اسلامی جان خود را فدا کنند بسیار بیش از تعداد چنین افرادی در آغاز انقلاب است، اظهار کرد: این به برکت تربیت افراد توسط امام خمینی (ره) و خلف صالح ایشان که نسخه بدل خمینی (ره) در دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌هاست، میسر شده است.

وی با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم ادامه داد: به تصریح قرآن کریم، دشمنان تا زمانی که شما دست از دینتان برندارید، دائما با شما در حال جنگ هستند. اما امروز دشمنان هم به این نتیجه رسیده‌اند که از طریق نظامی نمی‌توان به مقابله با ایران پرداخت و لذا جنگ نرم را در پیش گرفته‌اند.

این عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: دشمنان حتی برای لباس‌های افراد نیز برنامه‌ریزی کرده‌اند، به‌گونه‌ای که وقتی فردی می‌خواهد لباس مناسب و اسلامی تهیه کند، آن را در بازار نمی‌یابد.

وی با اشاره به نفوذ جنگ نرم دشمن در تفکرات افراد افزود: تقریبا همه مسئولین ما در دوره‌های مختلف در ته دلشان باور نداشتند که بتوان حریف آمریکا شد و معتقدند که ایران در علم، تکنولوژی، صنعت و نظایر اینها به آمریکا نیازمند است و چاره‌ای جز رابطه با آمریکا وجود ندارد و البته این رابطه، هزینه‌ای هم دارد که طبیعتا باید پرداخت شود. یعنی از یک طرف عامل فکری و از طرف دیگر عامل روانی که راحت‌طلبی و رفاه‌طلبی است سبب شده تا این افراد، رابطه با آمریکا را مصلحت بدانند!

وی افزود: حتی برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آن‌ها را کسانی معرفی می‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آن‌ها را متهم به توهم می‌کنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد گرفته‌ای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟

مصباح یزدی با اشاره به هشدار امام (ره) در خصوص نفوذ نامحرمان، اظهار کرد: برخی مسئولین به گونه‌ای رفتار می‌کنند که زمینه عملی شدن این هشدار امام (ره) را فراهم کنند. جدایی دین از سیاست و بیان این مطلب که دین وظیفه روحانیت است، نه دولت، همان شعار جبهه ملی است که متأسفانه امروز از سوی برخی مسئولین عمامه به سر مطرح می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امام (ره) اولین وظیفه دولت را حفظ دین مردم می‌دانست، خاطرنشان کرد: اگر امام (ره) احساس خطر می‌کرد و اگر نجف و مشهد را به خاطر ساکت بودنشان مورد خطاب قرار داد و سکوت را بر علما حرام می‌دانست، به خاطر احساس خطر برای اسلام بود، نه برای اقتصاد، نفت و تحریم.

این عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: اینکه عده‌ای بگویند دولت وظیفه‌ای برای دین مردم ندارد، بلکه وظیفه دولت فقط برداشتن تحریم‌ها و آن هم نه با مقاومت، بلکه از راه دیپلماسی است، بر خلاف خط امام (ره) است. مگر امام (ره) برای تحریم و اقتصاد قیام کرد؟ مگر این همه شهید برای شکم و تحریم جان خود را فدا کردند؟ مگر نه این است که همه شهدا در وصیت‌نامه‌هایشان، اسلام و پیروی از امام (ره) را گوشزد کرده‌اند؟

وی افزود: امروز امام سر از مدفن برآورَد و ببیند که مسئولین کشور چه می‌گویند. همان مسئولینی که از سخنانشان بر می‌آید که امام (ره) هم اسلام را نشناخته بود، همان مسئولینی که برخی از کارهای اول انقلاب را اشتباه عنوان می‌کنند، در حالی که امام (ره) با قوت آن را تأیید کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند، عمامه به سر هستند، خاطرنشان کرد: آیا این عده فکر می‌کنند مردم نمی‌فهمند و سرشان نمی‌شود؟ آیا فکر می‌کنند با تعارف‌های توخالی و استفاده دائم از لفظ «مقام معظم رهبری»، در حالی که عملشان بر خلاف صریح فرمایشات رهبری است، می‌توانند مردم را فریب دهند؟

این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه هدف اصلی باید حفظ دین باشد، اظهار کرد: امروز دشمن در تلاش است که ولایت شیطان را به جای ولایت الله به خورد ما بدهد و عده‌ای نیز زمینه آن را فراهم می‌کنند.

وی با بیان اینکه والله برخی از بچه‌های خردسال از سیاست‌مداران غرب‌زده بیشتر می‌فهمند، اظهار کرد: مردم متوجه می‌شوند که دشمن در برابر وادادگی مسئولین، جلوتر آمده و پرروتر می‌شود، اما برخی از مسئولین هنوز نفهمیده‌اند.

مصباح یزدی در پایان با اشاره به اینکه به تصریح رهبری، مراد ایشان از فرهنگ، فرهنگ اسلامی انقلابی است، تاکید کرد: باید شعارهای دین و انقلاب را بیشتر درک کنیم و بدانیم فرهنگ، نه رقص‌های محلی و لهجه‌ها و گویش‌ها، نه اسلام آمریکایی، نه اسلام سازش و نه اسلام دیپلماتیک، بلکه اسلام انقلابی است.
comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۳
comment
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
comment
0
0
comment دریک جامعه ی دینی ومدنی آقای مصباح یزدی میتوانند حتی به عنوان یک شهروند هر عملکرد وگفتمانی رانقد کنند واین ازجمله حقوق شهروندی ایشان است .همانگونه من نیز به عنوان یک شهروند دریک جامعه ی مدنی حق دارم گفتمان وعملکرد ایشان را در حد علم ودانش خود نقد کنم . بنابراین نقد آقای مصباح یزدی از نظر من به عنوان یک شهروند ،به معنای تضاد وتقابل با رئیس جمهور دولت تدبیر وامید نیست بلکه موضعگیری ایشان نوعی آموزه وفراگیری روش نقد برای شهروندان ست. درنقد ،نوع فعل ورفتار مورد توجه ست نه فاعل یا عمل کننده .بنابراین به عنوان یک شهروند از این نقد وموضعگیری نه تنها حمایت میکنم بلکه آنرا بخشی اجتناب ناپذیر از ایجاد تحول دریک جامعه ی مدنی میدانم. نقدبرای ایجاد خلاقیت ،نوآوری ،مدیریت تحول وتحول مدیریت ،تیم سازی ،کارگروهی،مشارکت وفرآیندسازی سازمانی ،تصمیم سازی وتصمیم گیری بسیار مهم وارزشمند است .هرگز از نقد نترسید وبه منتقدین خود احترام بگذارید. سلطانعلی بهمنی - فعال سیاسی
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۹
comment
0
1
comment [...] باز شروع کرد فتنه راه انداختن!پشت بیشتر تحرکات[...] این آقاست!این[...]
comment
مرضیه سید امامی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۰
comment
0
0
comment آقای ناشناس :هتاکی های شما اثری دراعتمادبه نفس ،تحمل پذیری وصبر آـقای بهمنی ندارد. هرچیزی راکه تشخیص بدهد به صلاح دین ،اسلام وجامعه ست مطرح میکند.کسانی که باید ایشان را بشناسند ،می شناسند. شما زیاد حرص نخورید .شما از روی حسادات حرف میزنی واین صفت درقرآن بسیار نکوهش شده است.برخی افراد هوش موسیقیایی دارند ،برخی هوش تجاری خوبی دارند.برخی هوش ریاضی شان بالاست .اتفاقا ایشان دارای هوش سیاسی بسیار بالایی ست وپیش بینی ها وتحلیل هایشان بسیار ستودنی ست.به عنوان یک کارشناس ارشد روانشناسی این را خوب درک میکنم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار