شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۹۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۶
در گفتگو با علی واهبی شهردار شهر امام (دزآب) مطرح شد :
اما علیرغم تمامی این اتفاقات خوب شاهد یک سری مشکلات در شهر امام هستیم، از جمله بدهی یک میلیارد و 300 میلیونی شهرداری که موفق شده ایم 800 میلیون تومان آن را پرداخت کنیم و البته کارهای نیمه تمام را آغاز و جزء اولویت های کاری خود آنرا قرار دهیم و انشاء الله تا هفته دولت تمامی این پروژه های نیمه تمام به نتیجه خواهند رسید.
شوشان : علی واهبی شهردار شهر دز آب که به تازگی به شهر امام تغییر نام داده است در گفتگوی اختصاصی با خبرنگارشوشان  گفت: یکی از اتفاقات خوبی که در سال جاری رخ داد تغییر درجه شهرداری از 3 به 4 است و خوشبختانه این امر مورد تائید وزارت کشور قرار گرفت و انشاء الله به زودی به ما این مهم ابلاغ می شود و با این مهم وضعیت حقوقی بسیار پایین پرسنل تغییر می یابد.

وی ادامه داد : اما علیرغم تمامی این اتفاقات خوب شاهد یک سری مشکلات در شهر امام هستیم، از جمله بدهی یک میلیارد و 300 میلیونی شهرداری که موفق شده ایم 800 میلیون تومان آن را پرداخت کنیم و البته کارهای نیمه تمام را آغاز و جزء اولویت های کاری خود آنرا قرار دهیم و انشاء الله تا هفته دولت تمامی این پروژه های نیمه تمام به نتیجه خواهند رسید.

 شهردار امام بیان داشت : تعمیر و تعویض کل آبنماهای شهر و رنگ آمیزی آنها، درخت کاری نارنج در سطح شهر به مبلغ 15 میلیون تومان و 2000 اصله نهال، آسفالت و زیرسازی 4 خیابان مج، قدس، وحدت و مطهری و شاهد، ایگوبندی خیابان های بوستان یک و 2، ولیعصر و 22 بهمن و امام، ایجاد پارک محله ای به مساحت 2000 متر مربع، نصب دو ویدیو پروژکتور در پارک، پرداخت و بروز نمودن حقوق پرسنل، احداث ساختمان شورا و آتش نشانی، پرداخت بدهی گذشته به مبلغ تقریبی 800 میلیون تومان، انجام و گام اول تعمیر و لکه گیری سطح شهر به مبلغ 70 میلیون تومان، تعمیر پلها و ... از دیگر فعالیت های شهرداری شهر امام در 3 ماهه سال جاری بنا به درخواست های مردمی بوده است.

 واهبی تصریح کرد : شهر امام وسعت بالایی دارد و نیازمندی های فراوانی با این حجم به وجود می آید، اما طبیعی است شهردار باید در ابتدا عملکرد خود را مد نظر قرار دهد و بعد منفی های دوران های گذشته را برطرف نماید که خوشبختانه طی 6 ماهی که شهرداری به دست من سپرده شده توانسته ام رضایت مندی نسبی در چهره شهروندان ببینیم.

 وی اضافه کرد: مهمترین موضوعی که باعث درآمدزایی شهرداری های کوچک می شود عوارض ساختمانی و ساخت و سازها و صدور پروانه کسب و ... می باشد، اما از زمانی که بیمه ساختمانی با افزایش چشمگیری مواجه شد، اغلب شهروندانی که قصد ساخت و ساز دارند به صورت غیرمجاز به فکر باشند و تنها 3 تا 4 پرونده ساختمانی که در ماه به ما مراجعه می کردند را با مشکل مواجه کنند و این رویه ضربات جبران ناپذیری به شهر وارد می کند و تنها باید از طریق نیروهای اجرایی خود با چنین رویه ای برخورد کنیم.

شهردار شهر امام بیان داشت: با توجه به اینکه طرح جامع شهر به تازگی ابلاغ شده طبیعی است مشکلات زیادی پیش روی ما قرار گیرد، اما همان زمانی هم که سرح جامع شهر بسته شد، متاسفانه شاهد درگیری های فراوان فی مابین شهرداری و شورای شهر بوده ایم و این طرح بدون در نظر گرفتن مشاور انجام گرفت و این دعواها اکنون باعث آسیب رساندن به بدنه شهر شده است، زیرا برخی پروژه ها بدون در نظر گرفتن چشم انداز 30 ساله شهر که در طرح جامع تعریف می شود به تصویب رسیده است.

 واهبی گفت: در حال حاضر جمعیت شهر امام با توجه به آمار بهداشتی 15 هزار نفر می باشد، اما طبق سرشماری های ما 13 هزار نفر است که در 200 هکتار که 80 هکتار آنان را ساکنین تشکیل می دهند می باشد و البته شایان ذکر است که مهم ترین انگیزه ما برای ادامه کار در شهر امام همکاری های فراوان مردم و شورای شهر است در غیر این صورت درآمدها نیازهای ما را پاسخگو نیستند. وی ادامه داد: در حال حاضر 157 نفر در شهرداری مشغول کار هستند که حقوق ماهیانه آنها چیزی بالغ بر 120 میلیون تومان می شود و برای رفع دستمزد کم پرسنل نیازمند ویژه دولت به شهرهای کوچک از جمله شهر امام هستیم و انتظار می رود با اجرای صحیح قوانین و البته نظارت مسئولین به صورت کمی و کیفی می توان به آینده شهر امیدوار بود.

شهردار شهر امام گفت: متاسفانه یکی از مشکلاتی که شهرستان دزفول با آن دسته و پنجه نرم می کند، عدم توسعه متوازن است، زیرا هر وقت سرمایه گذاری به شهرستان مراجعه می کند مرکز این شهرستان یعنی دزفول مورد توجه است و حتی دو شرکت موجود در شهر امام هم عوارض خود را اعم از عوارض حمل به دزفول می دهند و عوراض کلی ارزش افزوده هم که به ما پرداخت نمی شود و همین دو معضل باعث می شود شهر به این سمت نرود که سرمایه گذاران وارد شوند و تنها درآمد شهرداری در ماه را به رقم 7 میلیون تومان برساند.

 واهبی بیان داشت: ظرفیت های شهر امام بالا است و پیگیر تالار شهر هستیم، اما متاسفانه از 5/29 میلیارد تومان مصوب شهرستان تنها 700 میلیون تومان به شهر امام ابلاغ شده که تنها 350 میلیون تومان به حساب ما واریز می شود و این رقم یک فاجعه برای ادامه کار است و از این رو انتظار می رود استاندار کارشناسان خود را به این شهر اعزام تا با مشکلات شهر آشنا و بتوانند برای رفع آنها طبق نیازها اعتبار بدهند، زیرا شهرداری 80 فعالیت می تواند انجام دهد و این معضلات مانع از انجام پروژه ها خواهد شد.

وی گفت : متاسفانه اکنون شهرداری در بخشی از فعالیت های خود جور اداراتی همچون آب و برق را هم می کشد و پروژه هایی که به این دو اداره مربوط می شود را خود انجام می دهد و همین موضوع باعث تحمیل هزینه های دیگر به شهرداری می شود.

 شهردار شهر امام به برنامه های آینده این شهرداری اشاره کرد و گفت : یکی از اولویت های کاری ما برای آینده کاهش و حذف بدهی ها تا حد امکان است، همچنین ایجاد تالار شهر برای جلوگیری از خروج شهروندان جهت استفاده از تالار از دیگر برنامه های آینده ما است و البته شایان ذکر است که برای رفع مشکلات بدهکاری خود 5 قطعه زمین تجاری خود را به فروش رسانده ایم. واهبی در پایان گفت: یکی از عمده مشکلات شهر امام وجود احشام فراوان بواسطه دامدار بودن شهروندان است، از این رو با خرید زمینی به وسعت 11 هکتار به ارزش 231 میلیون تومان تصمیم داریم که مجتمع دامپروری ایجاد و احشام را از شهر بیرون ببریم.

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار