سید علی موسوی با اشاره به اینکه اخیرا شایعات و ذهنیتهایی در سطح استان خوزستان و منطقه در این خصوص ایجاد شده است اظهار داشت: به منظور تنویر افکار عمومی اعم از وارد کنندگان خودرو، سرمایهگذاران و واجدان شرایط ورود خودرو مواردی مطرح میشود که باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: شرایط ورود خودرو به این منطقه هیچ گونه تغییری نیافته است.
سید علی موسوی با اشاره به اینکه اخیرا شایعات و ذهنیتهایی در سطح استان خوزستان و منطقه در این خصوص ایجاد شده است اظهار داشت: به منظور تنویر افکار عمومی اعم از وارد کنندگان خودرو، سرمایهگذاران و واجدان شرایط ورود خودرو مواردی مطرح میشود که باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد اروند افزود: در زمان حاضر شرایط ورود خودرو با پلاک اروند تغییراتی نداشته است و تمامی واجدان شرایط میتوانند همچون گذشته در سال یک خودرو را به نام خود از طریق منطقه آزاد اروند وارد کنند.
موسوی تصریح کرد: خودروهای وارده از طریق منطقه آزاد اروند طبق مصوبات دولتی و استانی امکان تردد در شعاع تعیین شده (120 کیلومتر) را دارند.
معاون اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد اروند یادآور شد: در زمان حاضر اندک تغییری در میزان عوارض پرداختی خودروهای ورودی ایجاد شده که چندان هم محسوس نیست.
موسوی با اشاره به مصوبه شورای عالی مناطق آزاد و هیات مدیره سازمان منطقه آزاد اروند گفت: بر این اساس عوارض ورود خودرو که پیشتر برای خودروهای آسیایی 20 میلیون ریال و برای سایر خودروها 40 میلیون ریال بود اکنون این میزان عوارض بر اساس ضوابط بودجه مناطق آزاد، معادل پنج درصد ارزش سیف خودرو تعیین شده است.
وی افزود: از آنجایی که 90 درصد از خودروهای ورودی از طریق منطقه آزاد اروند آسیایی هستند لذا تغییرات چندان محسوسی در میزان عوارض دریافتی از خودروهای ورودی به منطقه نسبت به مبالغ ریالی قبلی وجود ندارد.
به گفته معاون اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد اروند این تغییر در عوارض شامل پلاکگذاری، نقل و انتقال است که بسیار ناچیز است.
موسوی با بیان اینکه اخیرا در خصوص محدوده خروج خودروهای پلاک اروند شایعاتی مبنی بر پرداخت عوارض وجود دارد اظهار کرد: تمامی این شایعات تکذیب میشود.
وی تصریح کرد: طبق قوانین مناطق آزاد، خودروهای دارای پلاک اروند در طول سال به مدت یک ماه اجازه خروج از منطقه را دارند، که البته در خصوص عوارض خروجی اخیرا اندک تغییری ایجاد شده است.
وی یادآور شد: تغییر حاصل شده در زمینه عوارض خروجی به این شکل است که هر خودرو که قصد خروج از منطقه و استفاده از مرخصی یک ماه را دارد باید به ازای هر روز (جمعا 30 روز) مبلغ 20 هزار ریال که مجموع آن 600 هزار ریال میشود را پرداخت کند.
معاون اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد اروند ادامه داد: شایعات اخیر به دلیل برداشتهای نادرست از اطلاعیهٔ مدیریت گمرک منطقه آزاد اروند رخ داد که لازم بود در این زمینه آگاه سازی صورت گیرد.
موسوی بار دیگر با کذب خواندن هر آنچه که غیر از موارد اشاره شده در گفتوگوی بالا در سطح منطقه و استان منتشر شده است گفت: خوشبختانه به همت و تلاش پیگیرانه و مجدانه استاندار خوزستان موضوع اجرای مصوبات به شکل قانونیتر دنبال میشود.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون نزدیک به 3 هزار دستگاه خودرو توسط افراد واجد شرایط ورود خودرو به منطقه وارد شده است.
معاون اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد اروند خطاب به مالکان خودروهای پلاک اروند اظهار کرد: مالکان خودروهایی که قصد خروج از منطقه و استفاده از مرخصی سالانه را دارند باید تا پیش از 15 هر ماه نسبت به ثبتنام اقدام کنند تا ما نیز بتوانیم با شرکت رهگشا و پلیس راهور که در خصوص تولید و ضرب پلاکهای موقت فعالیت دارند هماهنگیهای لازم را انجام دهیم.
وی تصریح کرد: هزینههای دریافتی از موارد یاد شده تماما صرف زیرساختهای منطقه میشود و ارتباطی با هزینههای جاری سازمان ندارد.