امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
استاندار خوزستان گفت: با توجه به آمار هواشناسي، خشكسالي امسال نسبت به سالهاي قبل بيشتر است اما با برنامهريزي در مصرف از سوي سازمان آب و برق و كاهش مصرف در كشاورزي و صنايع توليدي از بحراني شدن آن جلوگيري خواهد شد.
سيدجعفر حجازي در كارگروه خشكسالي كه پنجشنبه (28 ارديبهشتماه) در سالن جلسات استانداري برگزار شد، عنوانكرد: با پيگيري مشكلات ناشي از خشكسالي كشاورزان از سوي سازمان جهاد كشاورزي و نظام صنفي كشاورزي و انتقال مشكلات به استانداري، نتايج آمار هواشناسي و اين مشكلات به وزارت كشور ابلاغ خواهد شد.
وي افزود: اميدواريم اعتباري از محل ماده 12 به استان داده شود كه بتوانيم بخشي از خسارات كشاورزان را جبران كنيم.
استاندار خوزستان تصريحكرد: حدود 2700 چاهي كه در سال 87 مجوز استفاده از آن را به واسطه خشكسالي صادر شده تا امسال قابل تمديد است و هيچ سازماني حق جلوگيري از استفاده از آنها را نخواهند داشت؛ زيرا با استفاده از اين چاهها مقداري از تنش آبي حوزهها دز و كرخه جبران ميشود.
وي بيانكرد: با برنامهريزي شركتهاي توزيع برق و برق منطقهاي و اطلاعرساني و فرهنگسازي در زمينه مديريت مصرف و كاهش مصرف بيرويه اميدواريم در بخش كشاورزان از مشكلات جلوگيري شود.
حجازي يادآور شد: سازمان جهاد كشاورزي استان موظف است نسبت به تهيه آب دام عشاير به صورت سيار و تامين از آب مورد نياز باغات و نخلستانها در هر منطقه از استان اقدام كند؛ سهميه آب باغات دائم است و نبايد قطع شود.
وي اظهارداشت: از سوي ديگر براي حمايت از توليد بايد مجددا مجوز اعطاي وامهاي قرضالحسنه اخذ شود تا بخشي از اين وام به ازاي جبران خسارت به كشاورزان جهت افزايش نقدينگي كشاورز پرداخت شود.
استاندار خوزستان نسبت به ورود پساب و زهآبهاي واحدهاي كشت و صنعت نيشكر به كارون كه موجب بالا رفتن EC آب شده جلوگيري شود هشدارداد و تاكيدكرد: بايد مسير زهآبهاي اين واحدها از مسير كارون جدا و از مصرف بيش از حد اين شركتها براي كشتهاي ثانويه خودداري شود.