مديرعامل تعاوني زنبورداران خوزستان گفت: هر سال همزمان با آغاز فصل پاييز، تعداد زيادي پرنده سبزقبا وارد استان ميشود که امسال نیز تعداد اين پرندگان زياد بود و از طرفي به دليل خشكسالي و كاهش پوشش گياهي، زنبور عسل به غذاي اصلي این پرنده تبدیل شده است.
امين كريمي در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)ـمنطقهخوزستان ـ عنوانكرد: مهرماه هر سال تعدادي از زنبورداران براي توليد عسل كنار از كوهستانها وارد استان شده و در دشتها مستقر ميشوند.
وي با بیان اینکه هجوم پرنده سبزقبا به دشتهاي استان موجب كاهش توليد عسل كنار شده است، افزود: امسال 210 تن عسل كنار از 200 كلوني زنبورعسل توليد شد اما اين مقدار كمتر از مقدار پيشبيني شده بود.
كريمي اظهاركرد: اين پرندگان با ورود به دشتهاي استان روي كندوهاي عسل مينشينند و زنبورها را ميخورند که اين امر موجب ميشود تعدادي از زنبورها از بین بروند و تعدادی ديگر برای زنده ماندن، در كندو بمانند. وقتي زنبور عسل از كندو بيرون نيايد نميتواند عسل توليد كند.
مديرعامل تعاوني زنبورداران خوزستان يادآورشد: در حال حاضر هر كيلوگرم عسل كنار با توجه به هزينههاي توليد با قيمت 45 تا 60 هزار تومان در بازار عرضه ميشود.