با توجه به آيندهاي كه براي نسل جوان پيش بيني شده، اميد است نماز در اين نسل قوت بگيرد و مستحكم شود.
نماينده ولي فقيه در استان خوزستان گفت: با توجه به آيندهاي كه براي نسل جوان پيشبيني شده، اميد است نماز در اين نسل قوت بگيرد و مستحكم شود.
آيت الله سیدمحمدعلی جزايري موسوي در بيست و سومين اجلاس سراسري نماز كه در اهواز در حال برگزاری است؛ اظهار کرد: برگزاری اجلاس نماز، بسيار ارزشمند و قابل ستايش است. 23 سال پيش اين برنامه مقدس به همت حجتالاسلام و المسلمين قرائتي پيگيري و به اجرا در آمد و تاكنون ادامه دارد.
وي ادامه داد: نظامهاي حكومتي در دنيا بسيار هستند و هر كدام رنگ و بويي دارند؛ در كشور ما نيز زماني حكومت شاهنشاهي مستقر بود كه در آن زمان، برخي نماز ميخواندند و سعي ميكردند دين خود را در آن شرايط حفظ كنند. اما جهتگيري نظام شاهنشاهي و سران حكومت به سمت نماز نبود و چيزي به نام قبله در فرهنگشان وجود نداشت، لذا برنامههايشان فردگرا و زندگي آنها لاييك و منهاي دين و معنويت تنظيم شده بود. اين نظام همچون نظامهاي ماركسيستي گرايشي به خداوند و دين نداشت، البته نظام ليبراليستي و كشورهاي آمريكا و اروپايي نيز حكومتهايي با اين شرايط داشتند.
نماينده ولي فقيه در استان خوزستان عنوان كرد: از نشانههاي يك حكومت اسلامي اين است كه همه را به اسلام دعوت كند كه كشور و نظام ما نيز داراي اين نشانه اسلامي بودن است. تفاوت نظام ما با نظامهاي ديگري همچون ماركسيستي و ليبراليستي در دعوت به اسلام، اجتماع به منظور برپايي نماز، و انفاق و زكات است كه همه اينها نشانه يك حكومت اسلامي است.
آيتالله موسوی جزايري افزود: هم و غم جامعه اسلامي نماز است؛ زیرا نماز ستون دين، معراج مومن و يك وظيفه الهي است. جان كلام اين است كه نبايد به نماز تنها به عنوان يك تكليف و باري بر دوش بنگريم بلكه به نماز بايد به عنوان يك پناهگاه، منزل و ملجا نگاه كنيم.
وی گفت: اسلام براي فرزندان ما آيندهاي بسيار مهم و پر مسئوليت پيشبيني كرده، لذا بايد با فرهنگ نماز آشنا شوند. نماز تنها يك تكليف و مسئوليت نيست كه آن را سخت بگيريم بلكه باید آن را به عنوان يك پناهگاه و حلال مشكلات، بزرگ بشماريم.
به گزارش خبرنگار ايسنا؛ در ادامه بيست و سومين اجلاس سراسري نماز مقالاتي از سوي پژوهشگران و محققين در اين عرصه ارائه شد. روز نخست اين اجلاس تا عصر امروز ادامه دارد.