نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: حال سوال ما این است که در بودجه سال 93 رقم 55 میلیارد تومانی مبارزه با گرد و خاک و یا بهتر بگویم ریزگردها به کجا رفته است و سهم خوزستان از این رقم چه بوده است.
دکتر شمس الله بهمئی نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه چرا بودجه مقابله با ریزگردها علیرغم وجود 3 نماینده خوزستانی در کمیسیون تلفیق حذف شد گفت: اینکه خانم ابتکار در مصاحبه ایی چنین موضوعی را مطرح کرده، احتمالا به این دلیل است که از مصوبات دستگاه تحت نظارت خود خبر ندارد و این مصوبات را مطالعه و دقتی بر آنها نداشته است، در غیر این صورت هیچ زمان چنین خواسته ایی را به مجلس و کمیسیون تلفیق ارائه نمی کرد.
وی ادامه داد: در مجلس و در کمیسیون تلفیق در تبصره 19 بند 2 نحوه چگونگی هزینه کرد بودجه در راستای مقاابله با ریزگردها آمده است و ما هم خواستاریم بودجه 55 میلیارد تومانی پیشنهاد دولت برای مبارزه با ریزگردها به این تبصره بیاید که بدلیل عدم این موضوع مخالفت خود را اعلام کردیم، همچنین طبق پیگیری های به عمل آمده در اعتبارات سال جاری متوجه شدیم سهم خوزستان در این زمینه صفر بوده است و حتی یک ریال نه به سازمان محیط زیست خوزستان و نه به معاونت برنامه و بودجه استانداری اختصاص نیافته بود.
نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: حال سوال ما این است که در بودجه سال 93 رقم 55 میلیارد تومانی مبارزه با گرد و خاک و یا بهتر بگویم ریزگردها به کجا رفته است و سهم خوزستان از این رقم چه بوده است.
بهمئی تصریح کرد: در ابتدا سازمان محیط زیست پیشنهاد 60 میلیارد تومانی داده بود که این رقم را برای آموزش و توانمندسازی نهادهای مردم نهاد خواستار بود و اینکه برای حفظ محیط زیست و کنترل آلودگی ها و هزینه های جاری بود تا مقابله با ریزگردها، از این رو پیشنهاد دادیم که این بودجه در تبصره 19 بیاید و به موضوع مقابله با ریزگردها اختصاص یابد و اگر این مهم صورت می گرفت قطعا نمایندگان با ان موافقت خود را اعلام می کردند، از این رو پیش بینی ما این بود که بودجه فوق برای فعالیت های ستادی است.
وی گفت: برای مقابله با ریزگردها قطعا چنین بودجه ایی نمی تواند کارساز باشد و باید توجه ویژه ای برای اختصاص بودجه مناسب به این معضل شود، در غیر این صورت سازمان محیط زیست سازمانی نیست که به مجلس پاسخگو باشد و باید وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو، نفت و ... به پای کار بیایند زیرا چنین شرایطی باعث فرار مغزها، فرار سرمایه، افت تحصیلی و افت شدید درامدهای ملی و استانی در خوزستان می شود.
بهمئی در پایان گفت: واقعا جای تاسف دارد که سازمان محیط زیست نظارت مناسب و کافی بر انتقال آب نداشته است و با مجوزهای غیرقانونی شرایط را برای بوجود آمدن چنین بحرانی بیش از پیش کرده است.