امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
شوشان : نشست هم اندیشی و اتاق فکر رسانه های ارتباط جمعی استان خوزستان با حضور مدیران مسئول خبرگزاری ها، اصحاب رسانه و مطبوعات برگزار شد.
به گزارش شوشان ، مدیرکل مرکز صدا و سیمای استان خوزستان هدف از برگزاری این نشست را تعامل و همفکری در پرداختن به موضوعات فرهنگی و اجتماعی استان عنوان کرد و افزود: باید در برنامه های آینده قالب های فرهنگی را ارائه ، چالش ها را مشخص و به آنها بپردازیم.
وی افزود: باید به نگاهی نو و منصفانه به نقد عملکردها در استان پرداخت تا در جهت توسعه و پیشرفت استان همراه با امید و آگاهی گام برداریم.
عمران حیدری با بیان اینکخ رسانه ها ناظران افکار عمومی هستند گفت : رسانه ها با رصد نمودن موضوعات مختلف فرهنگی اجتماعی اقتصادی و هنری نقش بی بدیلی در توسعه استان دارند.
مدیر کل صدا و سیما خوزستان تصریح کرد: توجه به تنوع قومیتی و فرهنگی، تعامل دو سویه، نظارت و پیگیری و در نظر گرفتن مطالبات مردمی با رویکرد تحلیلی و پژوهشی می تواند در مؤثر بودن پیامهای رسانه ای راهگشا باشد.
در همین زمینه مدیرمسئول روزنامه فرهنگ جنوب با اشاره به اینکه صنایع تولیدی در استان به شکل حلقه های مفقوده ای هستند که باید برندسازی شوند گفت: باید تولیدات استان را به مردم ارائه و در جهت گسترش فرهنگ استفاده از تولیدات استانی گام های موثرتری برداریم.
امید حلالی تصریح کرد: در بیشتر کشورها همزمان با برداشت محصول جشن های مختلفی می گیرند اما در کشور ما با وجود اینکه این امر در باورهای ما وجود دارد اما فرهنگ آن جا نیافتاده است و ما باید همزمان با برداشت محصول جشن برداشت آن و به دنبال آن پرداخت حقوق مستضعفان را نیز از طریق دادان زکات فرهنگ سازی کنیم.
حلالی با اشاره به اینکه در استان خوزستان واحدهای صنعتی غالبا حالت راکد و نیمه تعطیل قرار دارند اشتاره کرد: برسانه ها وظیفه دارند که بانک ها را به چالش بکشاند و این موضوع را بررسی کنند که در مقابل پروژه های صنعتی تسهیلاتی که ارائه داده اند هدفمند بوده یا نه؟
امید حلالی همچنین با اشاره به موقعیت بندری شهر اهواز طی دهه های گذشته اظهار کرد: در تاریخ ایران اهواز را جزو بنادری با هیاهوی زیبا و اشتغال زا به شمار می آوردند که با یک بررسی اجمالی میتوان این موقعیت را بازسازی و در جهت رونق بخشیدن شهر به آن کمک کرد.
وی افزود: توانایی های زیادی در شهر اهواز وجود دارد که با استفاده صحیح از آنها میتوان خیلی از مسائل و مشکلات فرهنگی و اقتصادی شهر را حل کرد و شهر را به سمت توسعه و پیشرفت سوق دهیم.
وی همچنین با انتقاد از عملکرد مسئولان در خصوص بودجه فرهنگی استان اذعان کرد: بودجه ای که به عنوان بودجه فرهنگی به استان وارد میشود هزینه ای بالغ بر یکصد میلیارد تومان است اما این بودجه بیشر صرف ساخت و سازها و کارهای عمرانی و ساختمان سازی می شود تا اجرای برنامه های فرهنگی.
در این جلسه محمد رضا ایزدی مدیر مسئول نشریه آستانه پارس گفت: در رسانه ها قابلیت ها و ظرفیت های زیادی داریم که خیلی از آنها فقط بالقوه هستند و بالفعل نیستند و ثبات در برنامه های تخصصی در رسانه ها بیشتر باید دیده شود.
وی در خصوص لزوم ایجاد برنامه های شاد در رسانه ملی تصریح کرد: فرهنگ سازی این نیست که فقط به مسائل سوگواری بپردازیم بلکه باید به همان اندازه نیز به مبلاد ائمه و جشن ها و اعیاد ملی و مذهبی بپردازیم و با ایجاد محیط شاد و آرامش بخش اجازه ندهیم که جامعه به سمت ماهواره ها و شبکه های غربی روی آورد.
در این نشست همچنین سیدرسول موسوی مدیرمسئول روزنامه عصر کارون و برخی دیگر از مدیران رسانه ها به بیان دیبدگاه های خود پرداختند.