سرپرست اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از جریمه 15 درصدی پیمانکار طبخ غذای دانشگاه به دلیل بی توجهی و عرضه غذای بی کیفیت در روز یکشنبه مورخ 93/12/17 خبر داد.
حسین صمدی ضمن بیام مطلب فوق اظهار داشت: به دلیل مشکلات ایجاد شده و کم توجهی نیروهای پیمانکار به کیفیت غذای ارائه شده و همچنین با بررسی های صورت گرفته و گزارش ناظر اداره تغذیه دانشگاه، تخلف پیمانکار مربوطه در عدم توجه کافی به کیفیت غذا در روز یکشنبه هفته جاری محرز گردید.
سرپرست اداره تغذیه دانشگاه ادامه داد: بعد از دریافت گزارش، معاونت دانشجویی دانشگاه سریعا به این موضوع واکنش نشان داد و به میزان 15 درصد از مبلغ قرارداد مربوط به طبخ غذای روز مذکور، پیمانکار مربوطه را جریمه کرد. در نامه ارسالی سرپرست اداره تغذیه دانشگاه به مسئول شرکت پیمانکاری مربوطه، قید گردیده است که در صورت بروز مجدد تخلف، مراتب به صورت کتبی به مسئولین مربوطه جهت پیگیری و اقدام مقتضی گزارش خواهد گردید.