شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۳۵۳۸
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۲
جـمـعـی از دانشجویان و فعالین دزفول از سـخـنـان فرماندار ویــژه ایــن شهرستان حمایت نمودند + متن کامل بیانیه

به گزارش روناش و به نقل از عصر جنوب ، جمعی از دانشجویان و فعالین فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی دزفول ، با صدور بیانیه ای ، از سخنان روشنگرانه "حبیب الله آصفی” معاون استاندار و فرماندار ویژه این شهرستان ، حمایت نمودند .

لازم بذکر است که آصفی در روز دوشنبه ۱۸ اسفند ماه ۱۳۹۳ پاسخگوی سوالات دانشجویان دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در کرسی آزاد اندیشی و نشست پرسش و پاسخ ، با موضوع "آزادی بیان در دانشگاه ها” بود ، که پس از این مراسم ، برخی پاسخ های وی به سوالات ، جنجال آفرین شدند و رسانه های اصولگرای دزفول و آقایان ریاضی عضو شورای اسلامی این شهر و وحید یامین پور ، در اقدامی هماهنگ ، بطور کم سابقه ای به این سخنان فرماندار واکنش نشان دادند .

بخش هایی از این بیانیه در ذیل می آید :

قُلِ الْحَقَّ وَ اِنْ کانَ فیهِ هَلاکُکَ فَاِنَّ فیهِ نَجاتَکَ… اِتَّقِ اللّه  وَ دَعِ الْباطِلَ وَ اِنْ کانَ فیهِ نَجاتُکَ فَاِنَّ فیهِ هَلاکَکَ؛

حق را بگو اگر چه نابودى تو در آن باشد، زیرا که نجات تو در آن است… تقواى الهى پیشه کن و باطل را فرو گذار هر چند(به ظاهر) نجات تو در آن باشد، زیرا که نابودى تو در آن است.

در دورانی که رفتارهای تمامیت خواه و کوته نظرانه موج میزند و عده ای اندک فرمان زور گویی بر دست گرفته اند و آینده ای را که اکثریت مردم آن را از آن خود میدانند با نظرات و عقاید افراطی خویش از عمومیت مردم سلب نموده اند مایه بسی خوشحالیست که شهرستان دزفول پس از سال ها شخصی را در راس فرمانداری ویژه خود میبیند که در حوزه های مختلف مدیریتی اعم از اقتصادی ،فرهنگی و سیاسی اگر نگوییم بی نظیر کم نظیر عمل نموده است و بیش از بسیاری از مسئولین به پیشرفت سرزمینش همت گمارده است و دارای پرونده ای درخشان در سالهای مدیریتش می باشد و بسیار جای تقدیر دارد که در وهله ی اول شجاعانه در جمع مردم و دانشجویان و اقشار مختلف حاضر میشود و دوم اینکه با صراحت تفکرات و مواضع خود ، نظام ، امام راحل و رهبری معظم و دولت تدبیر و امید را در خصوص مسائل مختلف بیان می نماید.

در خصوص جلسه ای که فرماندار محترم دزفول با دانشجویان دانشگاه جندی شاپور داشته اند مباحثی مطرح نموده اند که گویا به مذاق برخی انحصار طلبان خوش نیامده و با سراسیمگی هر چه بیشتر سعی در تخریب ایشان داشته و اقدام به توهین نموده اند . ما قصد ورود به این جریان را نداشته ایم ولی زمانی که شاهد این مسئله شدیم که عده ای هنوز معنای واقعی کرسی آزاد اندیشی که بارها در کلام رهبری نقل گردید و تاکید داشته اند را نمیدانند و درک صحیحی به این موضوع ندارند و سعی در ساکت نمودن و توهین و تهدید صدای مخالف خود را دارند ، برآن شدیم تا توضیحاتی در خصوص فرمایشات فرماندار ویژه درفول ارائه دهیم :

دفاع جناب فرماندار از هنر بسیار جای تامل دارد . در ایامی که جریانات تمامیت خواه سعی بر نابودی هنر و هنرمندان دارند و دلیلش هنرمندان بی باکی است که در باب اعتراض به کج روی ها و اشتباهات به آشکار نمودن مشکلات و رذایل اخلاقی می پردازند و عده ای این اقدام را مقابل منافعشان می پندارند ، ایشان با صراحت هر چه تمام تر از این مهم دفاع نموده و در مثالی جایگاه هنر را والا دانستند . جا دارد یاد آوری کنیم فرمایش حکیمانه معمار کبیر انقلاب حضرت امام راحل را که فرمودند تئاتر منبر است بلکه فراتر از آن آری همان منبری که جایگاه پاک و مقدس رسول الله و امیر المومنین ، علما و عرفای برجسته دینی و محلی برای خطابه های تاریخی و مکانی برای قرائت وحی الهی و سخنان انسان ساز می باشد. اما چه میشود که امام هنر تئاتر را چنان جایگاهی میبخشد که آن را فراتر از منبر میبیند آیا غیر از این است که امام به قداست و تاثیر این هنر بر قلوب مردم پی برده است ؟ آیا خدایی ناکرده حضرت امام قصد تحقیر و یا تخریب منبر رسول الله را داشته اند ؟

 مطمئنا جواب خیر است ؛ و نیز رهبر انقلاب حضرت آیت الله امام خامنه ای نیز در دیدار با مسئولین صدا و سیما پس از اجرای موسیقی توسط ارکستر دعوت شده فرمودند با یک آهنگ میتوان ملتی را منقلب کرد و تکان داد . ایشان همچنین هنر موسیقی را تلفیقی از دانش اندیشه و فطرت خدادادی دانسته و ایشان در خاطره ای افزودند به یاد دارم در زمان گذشته که ما مشغول مبارزه بودیم یک وقت بحـث از موسیقی و سمفونی های بت هون پیش آمد و تاثیر آن بر شور امیر اف که در جنگ جهانی باعث نجات شوروی شده بود و میدانم که انسانی با قریحه میتواند با یک آهنک ملتی را منقلب کند و شور آورد . اما دلیل اینکه اشاره ای به فرمایشات امام راحل (ره)و مقام عظمای ولایت داشتیم ، بیانات فرماندار ویژه دزفول در خصوص موسیقی در جمع دانشجویان است که بیان داشتند اگر سمفونی ۹ بت هون را با دقت گوش دهیم بالاتر از هزار کتاب توحید است . اما نکته حائز اهمیت این است که آیا غیر از این است که ایشان سعی در نشان دادن تاثیر هنر و به خصوص موسیقی بر قلوب و روان مردم داشتند ؟ آیا مثال ایشان غیر از فرمایشات راه گشای امام عظیم الشان و مقام معظم رهبریست ؟

آیا غیر از این است که ایشان همان سخنان امام راحل در حوزه تئاتر را این بار در خصوص موسیقی بیان نموده اند؟

بهتر است دوستان چشمان خود را باز کنند و از فضای بسته و تاریکی که خود را در آن محبوس ساخته اند خارج گردانند ، شاید دنیای پیرامون خود را بهتر درک کنند.

اما افسوس کسی را که خواب است میشود بیدار کرد ، اما کسی که خودش را به خواب زده ، هرگز!!

اما در قسمت دیگری از این نشست فرماندار شجاع و با بصیرت دزفول در پاسخ به توهین و تهمت های زشت و حقیرانه یکی از دانشجویان بیاناتی را در حمایت از رئیس دولت اصلاحات مطرح نمودند و ایشان را یک ظرفیت ملی نامیدند ، که گویا باز به مذاق افرادی که تنها تفکر درست و اندیشه صحیح را مختص به همفکران خود میدانند خوش نیامده و سخنانی چشم بسته و خواب زده را مطرح مینمایند.

میبایست خاطر نشان کرد که چشمان خود را بگشایید و از پیله ای که دور خود کشیده اید بیرون آیید و واقعیت ها را ببینید . حقیقت مردمانی است که فارغ از مسائل سیاسی جهت دار و تند منشانه ، به دنبال جامعه ای مدنی و آزادی بیان هستند ، که بارها در کلام رهبری و امام راحل بیان گردیده است . اما در خصوص عده ای معدود که خارج از شهرستان و حتی استان جهت برجسته نمودن چهره و نامشان و تبلیغات هدف دار بدون تفکر در سخنان مطروحه ، به دنبال عرض اندام می باشند و این صحبت ها را تقابل با مردم و قانون تعبیر میکنند ، توجه آن ها را به ۲ نکته جلب مینماییم :

نکته اول اینکه بهتر است روند انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ را بدون کینه و نگاه مغرضانه مورد بررسی قرار دهید و مشاهده کنید پس از حمایت جریان اصلاحات از کاندیداتوری دکتر حسن روحانی چه شور و نشاط وصف ناپذیری در کشور ایجاد شد و ایران اسلامی شاهد برگزاری انتخابات پر شوری بود که منجر به پیروزی معنا دار دکتر حسن روحانی شد .

البته انتظار شنیدن جواب منطقی از کسانی که بدون برگزاری دادگاه عادلانه (که فرماندار دزفول هم به خوبی به آن اشاره کرد) خواستار اعدام افرادی هستند که هنوز هیچگونه محکمه ای برای بررسی حوادث سال ۸۸ برگزار نشده ، حوادثی که هنوز بی شک ابهامات اساسی با خود در بر دارد و سند این گفته ها هم دغدغه ی دانشجویان حقبقت طلبی است که از هر کرسی و تریبونی برای بیان سوالات و نظرات خود درباره حوادث ۸۸ استفاده می نمایند.

در پایان ابراز میداریم که آزادی بیان حق هر جناح، تفکر و اندیشه ای هست که خواستار تعالی فکر و نظام میباشد و بنا بر توصیه مقام معظم رهبری در گفتمان آزادی ، توهین و تحقیر جایز نمیاشد و میبایست طبق موازین اسلام و شریعت و عقل و اندیشه اظهار نظر و نقد منصفانه نمود.

هر که ما را یاد کرد ایزد مر او را یار باد

هر که ما را خار کرد از عمر برخوردار باد

هر که اندر راه ما خاری فکند از دشمنی

هر گلی از باغ وصلش بشکفد بی خار باد

در دو عالم نیست ما را با کسی گرد و غبار

هر که ما را رنجه دارد، راحتش بسیار باد
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار