محمدیان گفت: شهرکهاي صنعتي در تفاهم نامه منطقه ويژه فناوري نفت و گاز و پتروشيمي نقش ذاتي خود را ايفا مي کند.
مدير عامل شرکت شهرک هاي صنعتي گفت: شهرکهاي صنعتي در تفاهم نامه منطقه ويژه فناوري نفت و گاز و پتروشيمي نقش ذاتي خود را ايفا مي کند.
اخلاق محمديان با بيان اين که شهرک هاي صنعتي يکي از اعضاي کارگروه منطقه ويژه فناوري نفت و گاز است ، اظهار کرد: وظيفه ذاتي شرکت شهرک هاي صنعتي، تامين زيرساخت ها و ايجاد شهرکي است که با تاسيس کامل منطقه و فراهم شده شرايط ويژه ، نقش شهرک ها نمايان مي شود.
محمديان با بيان اين که نقش شهرک هاي صنعتي، مطالعه و در نظر گرفتن مکاني براي منطقه ويژه فناوري است و يا اينکه يک مکان جديد را براي آن پيش بيني کند.
وي با يادآوري شروع توسعه اي خوشه تجهيزات نفت و گاز در سال 1383 و توقف آن در مقطعي خاص، اظهار کرد: در سال 1386 اين خوشه با قرارداد جديدي دوباره شروع به کار کرد و بعد از پايان دوره توسعه خوشه، انجمن تجهيزات نفت و گاز و پتروشيمي خوزستان که برخاسته از درون خوشه و همچنين مورد اعتماد صاحبان صنايع و واحدهاي عضو خوشه بود، شکل گرفت و جانشين عامل توسعه در پيگيري برنامه ها و امورات خوشه تجهيزات نفت و گاز شد.
اين مقام مسئول ادامه داد: از آن زمان شرکت شهرک هاي صنعتي خوزستان از برنامه هاي خوشه حمايت معنوي داشت که نمونه آن حضور در نمايشگاه ها ، برگزاري دوره هاي دانش بنيان که در حوزه نفت و گاز فعاليت دارند، را مورد حمايت قرار داد.
وي اضافه کرد: اين تعامل از ابتداي توسعه خوشه بين شرکت شهرک هاي صنعتي و انجمن سازندگان تجهيزات نفت و گاز وجود داشته و تا زماني که اعضاي خوشه فناوري و شرکت شهرک ها حضور دارند اين حماين ادامه دارد.
محمديان تاکيد کرد: اين حمايت ها در راستاي اهداف سازماني شرکت شهرک هاي صنعتي است که وظيفه دارد اين حمايت را داشته باشد.
وي در پاسخ به اين که آيا شرکت شهرک هاي صنعتي آمادگي استقبال پذيرش سرمايه گذاران داخلي و خارجي در بخش صنايع نفت و گاز را دارد؛ اضهار کرد: يکي از اولويت هاي سرمايه گذاري در استان ، موضوع ساخت تجهيزات نفت و گاز و پتروشيمي است و با توجه به اين که حدود 30 درصد از واحدهاي مستقر درون شهرک، واحدهاي سازنده تجهيزات نفت و گاز يا به نوعي صنايع فلزي هستند، لذا يکي از ظرفيت هاي مهم استان در زمينه سرمايه گذاري است.
محمديان با بيان اينکه حدود 150 تا 170 واحد صنعتي در شهرک هاي صنعتي فعال بود، افزود: با توجه به توسعه اي که براي شهرک هاي صنعتي براي خوشه تجهيزات نفت و گاز از ابتدا پيش بيني کرده اند، در حال حاضر بيش از 300 واحد صنعتي در اين بخش فعال هستند و نشان دهنده اين است که ظرفيت توسعه در استان خوزستان وجود دارد.
مدير عامل شرکت شهرک هاي صنعتي خوزستان با بيان اين که اين شرکت در زمينه تامين و امکانات ، زير ساخت ها و واگذاري زمين فعاليت مي کند، عنوان کرد: توسعه شهرک هاي کارگاهي که در حوزه ساخت تجهيزات نفت و گاز فعال هستند، توسعه شهرک کارگاهي شماره چهار اهواز، توسعه شهرک شماره يک و ناحيه صنعتي کارگاهي 22 بهمن ، اين گواهي را مي دهد که در بخش هاي صنعتي آمادگي همکاري و استقبال از واحدهاي توليد کننده نفت و گاز وجود دارد.
وي اين همکاري با سرمايه گذاران را در ساخت واحدهاي کارگاهي آماده و در اختيار قرار دادن آن با شرايط نقد و اقساط اعلام کرد و گفت:تا سرمايه گذاران بتوانند فعاليت هاي جديدي را شروع کنند و در کار خود تسريع نيز داشته باشند. محمديان در خصوص فراهم شدن زمينه براي جذب سرمايه گذاران گفت: با ساخت واحدهاي کارگاهي شرايط مهيا مي شود که هم در زمينه کاهش هزينه تمام شده و هم کاهش زمان به بهره برداري رسيدن و به توليد رسيدن واحد ، تاثير خود را داشته باشد.
مدير عامل شرکت شهرک هاي صنعتي خوزستان در پايان گفت: حمايت از شرکت هاي دانش بنيان که در زمينه نفت و گاز فعاليت مي کنند از ديگر وظايف شرکت شهرک هاي صنعتي است. وي اين حمايت را در قالب صندوق نوآوري و شکوفايي عنوان کرد و افزود: شرکت هاي دانش بنيان به صندوق معرفي و صلاحيت آن ها بررسي مي شود و اگر مورد تاييد قرار گرفتند در زمينه ارائه ضمانت نامه مورد حمايت قرار مي گيرند.