مقتدایی خطاب به بانك هاي استان گفت: استانهاي ديگر هر كدام فقط يكي از مزايا و ظرفيتهاي استان ما را دارند اما ما مجموعه هاي از ظرفيت هاي توليدي و صنعتي را داريم و چرا باید در جذب تسهيلات بانکی در جایگاه آخر باشيم؟
استاندار خوزستان خطاب به بانك هاي استان گفت: استانهاي ديگر هر كدام فقط يكي از مزايا و ظرفيتهاي استان ما را دارند اما ما مجموعه هاي از ظرفيت هاي توليدي و صنعتي را داريم و چرا باید در جذب تسهيلات بانکی در جایگاه آخر باشيم؟
به گزارش ایسنا، عبدالحسن مقتدايي در کارگروه اشتغال استان که امروز 20 خردادماه در اهواز برگزار شد، با بيان اينكه خوزستان گل سرسبد كشور است، اظهار كرد: مجموعهاي از ظرفيتهاي توليدي، صنعتي، صادراتي، وارداتي، بندر، نفت و پتروشيمي در استان وجود دارد و متقاضيان زيادي علاقهمند به سرمايهگذاري در استان هستند؛ بنابراين چرا بايد در جذب تسهيلات کف جدول باشيم.
وي افزود: چرا با وجود 25 مجتمع پتروشيمي، 8 بندر تجاري، يك ميليارد و 200 ميليون دلار ارزش صادرات به عراق و هزاران ظرفيت ديگر، هيچ اتفاق قابل توجه توليدي در استان نيفتاده است تا اشتغالي براي مردم ايجاد كند؟
مقتدایی تصریح كرد: در حال حاضر 17 شهرستان استان مشكل اشتغال دارند. با وجود ظرفيت هاي فراوان نتوانسته ايم مشكل اين مردم را حل كنيم. 75 درصد بيكاران استان به سمت بزهكاري گرایش پیدا کردهاند كه برخی برای امرار معاش و برخی براي انتقام از جامعه اين كارها را ميكنند.
وی عنوان كرد: چرا بايد خوزستان پس از استانهاي كوچك در ردههاي پايين جذب تسهيلات قرار بگیرد، پس رؤساي بانكهاي استان ما چكار ميكنند؟ اين شرايط، شرایط مناسب و شايسته خوزستان نیست. بيشترين سپردهها را در بانکهای استان داريم اما در جذب تسهيلات در کف جدول قرار گرفتهايم.
استاندار خوزستان با بیان اینکه در حال حاضر استان به لحاظ سرمايه گذاري دچار بيماري آسم شده است، گفت: از آنجايي كه در بخش سرمایه گذاری های صنعتی و توليدی دچار خفگي شدهايم، بايد به جای پرداختن به نوع این سرمايه گذاريها، از ظرفيت هاي ديگری همچون بنادر تجاري استفاده كنيم.
وی افزود: در شرايطي كه تمام ماشينآلات مورد نیاز بخش كشاورزي استان از نقاط ديگر كشور وارد ميشوند و توليدي در اين زمينه نداريم بهتر است بخش خدماترساني به اين ماشينآلات را در استان فعال كنيم که فعال سازی خدمات این بخش، درآمد زياد و اشتغال براي مردم استان ايجاد ميكند.
مقتدایی بیان کرد: در پايانه هاي مرزي ما، امكانات بسیار كم است. به عنوان مثال در پايانه مرزي چذابه كه عمده صادرات از آنجا انجام مي شود، حتي يك سردخانه هم نداريم و اين مساله موجب سودجویی تجار عراقي و خرید محصول توليدی ما با قيمت پايين شده است. توليدكنندگان نيز به دلیل امکان از بين رفتن محصول خود، مجبور به عرضه سریع آن میشوند.
استاندار خوزستان اظهار کرد: 8 بندر تجاري مهم در خوزستان وجود دارد كه متاسفانه ظرفیت و امكانات مشاغل خدماتي در آنها ايجاد نشده است تا از اشتغال ناشی از خدمات بهرهمند شويم اما استانهاي ديگر که فاقد مرز آبي هستند، اقدام به ايجاد بندر خشك تجاري كردهاند.