امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
آخر بعد از چندین و چند سال یک پدیده ی نادر طبیعی اتفاق می افتد بعد زشت نیست حتی دیدن آنرا هم پولی کنیم؟
دیروز خبری در پایگاه خبری شوشان درج شد با این عنوان : گذر سياره زهره از مقابل خورشيد، در محل پارك شهربازي اهواز رصد ميشود. رصد گذر سياره زهره از مقابل خورشيد توسط گروه علمي نادكو با همكاري كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان مركز پادادشهر اهواز انجام ميشود. حضور عموم مردم در اين رصد آزاد و هزينه ورود 6 هزار تومان است.
یکی از خوانندگان پایگاه خبری در اینخصوص نوشت:
واقعا باید تاسف خورد برای کسانی که سعی دارند از هر روزنه ای کسب درآمد کنند حتی عبور زهره از برابر خورشید!
آخر بعد از چندین و چند سال یک پدیده ی نادر طبیعی اتفاق می افتد بعد حتی دیدن آنرا هم پولی می کنیم.
نمیدانم کسانی که این ابتکار به ذهن شان رسیده ، به کجای کار بیشتر توجه کرده اند و کجای موضوع برایشان تولید هزینه کرده که بعد خیلی راحت ، موضوع را پولی میکنند آنهم شش هزارتومان برای هر نفر.
معلوم نیست این مبلغ را کدام نهاد قانونی کدام مجلس کدام دولت و کدام مرجع ذیصلاح تصویب کرده که بعد هم اجرایی شود. و جالب تر اینکه هیچ مرجعی هم صدایش در نمی آید که ببیند این موضوع از کجا ناشی میشود و به کجا ختم میگردد.
و به راستی کاری می کنند که دیگر تا ابدالدهر زهره هوس رد شدن در مقابل خورشید را هم نکند و آن بالا سرجای خودش بماند و نظاره کند آدمیانی را که چنین برخورد می کنند.
راستش خیلی ها دلشان میخواست شاهد یک اتفاق نادر طبیعی باشند و به سوالات بیشمارشان در این خصوص جواب داده شود اما به هزینه شش هزارتومانی که رسیدند قید موضوع را زدند.
واقعا بگردید ببینید آیا رسم همه دنیا ، رسم خارجی ها ! هم همینگونه است؟ آیا همه جا اینگونه درهای علم و دانش اندوزی که زمینه توسعه و پیشرفت جوامع هست را به روی مردم و بویژه جوانان باز و بسته می کنند؟
نه ، واقعا چرا هرکس هرطور بخواهد رفتار می کند و چرا کسی پیگیر نیست؟