مسوول نظارت و ارزيابي آزمايشگاه كنترل كيفي مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد
مسوول نظارت و ارزيابي آزمايشگاه كنترل كيفي مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از اجراي دستور العمل جدید چک لیست ارزیابی آزمایشگاه واحدهای تولیدی کارخانجات خوزستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر ناجی صیاحی با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به اینکه شيوه جديد مميزي و رتبه بندي آزمايشگاه هاي صنايع و لزوم رعایت استانداردهای تضمین کیفیت، از سوی مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو برای تمامی آزمایشگاه معاونت های غذا و داروی سراسر کشور ابلاغ شده است که می بایست تمامی آزمایشگاه واحدهای تولیدی رعایت کنند.
وی افزود: به همین منظور می بایست چک لیست خودارزیابی توسط هر واحد تولیدی تكميل و آمادگي لازم در اين زمينه حاصل شود.
صیاحی تصریح کرد: تاييد توانمندي هر آزمايشگاه منوط به انجام آزمون نمونه مجهول توسط مسئول فنی واحد تولیدی استان خواهد بود.
مسوول نظارت و ارزيابي آزمايشگاه كنترل كيفي مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در ادامه گفت: ليست خودارزيابي و فرم هاي مربوطه در سایت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، زیر مجموعه واحد آزمایشگاه كنترل كيفي در بخش دستورالعمل ها و ضوابط موجود است.
صیاحی در پایان افزود: بدیهی است از این تاریخ به بعد بازرسی های ادواری براساس این چک لیست خواهد بود.