عاشور سورای پور: در جریان تبدیل کشتارگاه سنتی اهواز به کشتارگاه صنعتی بیش از 160 نفر از کارکنان کشتارگاه سنتی شغل خود را از دست دادند که پیشتر تعدادی از آنها در بخش فضای سبز شهرداری بکارگیری شدند.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر اهواز گفت: 30 کارگر اخراجی کشتارگاه سنتی اهواز استخدام می شوند.
عاشور سورای پور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در جریان تبدیل کشتارگاه سنتی اهواز به کشتارگاه صنعتی بیش از 160 نفر از کارکنان کشتارگاه سنتی شغل خود را از دست دادند که پیشتر تعدادی از آنها در بخش فضای سبز شهرداری بکارگیری شدند.
وی افزود: 30 نفر از این کارگران متقاضیی کار در شهرداری اهواز بودند که روال اداری بکارگیری آنها در بخش فضای سبز هنوز در حال انجام است و بزودی جذب می شوند.
حدود 30 نفر از کارگران کشتارگاه سنتی اهواز روز شنبه مقابل ساختمان شورای اسلامی شهر اهواز تجمع کرده و رسیدگی به وضعیت شغلی خود را خواستار شدند. این کارگران مدتی پیش نیز در مقابل استانداری تجمع کرده بودند.
سواری پور همچنین اظهار کرد: هنگام تبدیل سیستم کشتار سنتی به صنعتی،طبیعی است که تعدادی از نیروی انسانی بیکار شوند و شهرداری نیز نمی تواند این افراد را به پیمانکار و بهره بردار فعلی تحمیل کند.
عضو شورای اسلامی شهر اهواز با بیان اینکه شهرداری در قبال بکارگیری کارکنان کشتارگاه سنتی تعهدی ندارد، افزود: با این حال شورای اسلامی شهر اهواز به مساله ورود کرده و قرار شد که در بخش فضای سبز جذب شوند.
حدود 200 نفر در کشتارگاه سنتی اهواز به کار سلاخی مشغول بودند.
کشتارگاه صنعتی اهواز با وجود تکمیل ساختمان از پارسال، به دلیل مشکلات موجود، امسال به بهره برداری رسید.
اعتصاب کارگران کشتارگاه سنتی و اصناف دیگر چون سلاخ، قصاب و چوبدار نیز باعث شد که بهره برداری از این کشتارگاه با مشکلات دیگری همراه باشد.
کارگران اخراجی معتقد هستند که کشتارگاه صنعتی می توانست با استفاده از کارکنان قدیمی کشتارگاه سنتی بهره برداری شود اما این اتفاق نیفتاد، این در حالیست که کشتارگاه صنعتی به دلیل بی تجربگی کارگران خود در ماه های ابتدایی نتوانست تقاضای گوشت بازار را تامین کند.
در ماه های ابتدایی بهره برداری کشتارگاه صنعتی، نیاز اهواز به کشتار دام سبک از کشتارگاه های آبادان، شوشتر و دزفول تامین شد.
حدود 50 درصد کشتار خوزستان در اهواز انجام می شود و روزانه حدود یک هزار راس دام سبک در کشتارگاه سنتی اهواز در گذشته کشتار می شد.
کشتارگاه صنعتی اهواز به دلیل جانمایی نامناسب هنوز نتوانسته مجوز بهره برداری خود را از دامپزشکی خوزستان بگیرد.