شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۶۷۷۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۰
دستگاه های اجرایی از ایده های نخبگان بهره برداری کنند
زراسوندی با اشاره به فعالیت های پارک علم و فناوری خوزستان گفت: رصد کردن و اجرای طرح ها از فعالیت های این پارک است و تا به امروز هم یکی از موفق ترین پارک های کشور بوده که توانست تعداد 140 شرکت دانش بنیان را فعال کند؛ این آمار خوبی برای خوزستان است.
 رییس بنیاد نخبگان خوزستان  بر توسعه زیر ساخت های پژوهشی در استان تاکید کرد  و آن را امری ضروری دانست. دکتر علیرضا زراسوندی در حاشیه سمینار نخبگان دزفولی که در این شهرستان برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگاران گفت: زیر ساخت های پژوهشی در خوزستان پاسخگوی نیاز استان نیست و باید ترمیم شود.

زراسوندی با اشاره به فعالیت های پارک علم و فناوری خوزستان گفت: رصد کردن و اجرای طرح ها از فعالیت های این پارک است و تا به امروز هم یکی از موفق ترین پارک های کشور بوده که توانست تعداد 140 شرکت دانش بنیان را فعال کند؛ این آمار خوبی برای خوزستان است.

وی افزود: بنیاد نخبگان استان خوزستان به عنوان مجری طرح های نخبگان، از ایده های 140 نفر از نخبگان استان خوزستان در شرکت های مختلف مورد تایید پارک علم و فناوری استفاده کرده است.

رییس بنیاد نخبگان خوزستان با بیان این که 270 هزار دانشجو و 4 هزار هیئت علمی در خوزستان وجود دارد با اشاره به پتانسیل های صنعتی خوزستان و پراکندگی و گستردگی دانشگاه های استان عنوان کرد: برای تقویت زیر ساخت ها به همت بیشتری نیاز است.

زراسوندی ادامه داد: آن بخش از زیر ساخت های پژوهشی استان که تا به امروز  در استان بوده، نیاز به ترمیم دارد و ظرفیتی که در حال حاضر وجود دارد نیز با توجه به گستره جغرافیایی دانشگاه های استان و پتانسیل و استعداد دانشجویان و نخبگان خوزستانی، به فراهم شدن زیرساخت های بیشتری نیاز است.

وی گفت:بنیاد نخبگان طرح های مخترعانی که توانایی اجرای آنها را ندارند تحت پوشش قرار داده و ضمن توانمند سازی آنها وارد عرصه تولید می کند.

رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان همچنین در نخستین سمینار نخبگان دزفول در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دزفول ،بنیاد نخبگان خوزستان را یکی از موفق ترین بنیادهای کشور دانست و گفت: باید زیرساخت لازم برای اجرای طرح های پژوهشی  270 هزار دانشجو و چهار هزار هیات علمی در استان خوزستان فراهم شود.

زراسوندی با اشاره به توانایی دانشگاه های دزفول در نخبه پروری گفت: شناسایی ،پایش و توانمندسازی نخبگان از وظایف بنیاد نخبگان خوزستان می باشد که حدود 12 جامعه نخبه را تحت پوشش دارد و دستگاه های اجرایی باید اولویت استخدام و تحقیقات خود را به این نیروی انسانی بسپارند.

وی با اشاره به اینکه بنیاد نخبگان خوزستان از سال 91 آغاز به کار کرده است گفت: بنیاد نخبگان استان خوزستان بیش از 400 عضو دارد که بر اساس رتبه های کنکوری و المپیادهای علمی شناسایی شده و متغیر هستند.

زراسوند اعتماد، ابتکار و اعتماد بنفس را از جمله شاخص های مهم در موفقیت نخبگان دانست وگفت: با وجود نخبگانی که از این طریق شناسایی می شوند مدیران دستگاههای اجرایی دغدغه اتاق فکر ندارد و می توانند از این نخبگان و ایده های آنها استفاده کنند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار