مقتدایی گفت: اینکه فردی با شخص استاندار خوزستان مشکل داشته باشد و یا بالعکس باعث هیچ تغییری در حیطه عزل و نصب ها نمی شود چرا که اهل تعارض و برخورد با مخالفان دیدگاه های خود نیستم.
استاندار خوزستان گفت: تابع ایدئولوژی و مکتبی در حیطه مسئولیت خود هستم که قومیت ستیزی یا قومیت گرایی در آن کوچکترین نقش و معنایی ندارد به گونه ای که انتصابات در استانداری تابع جناح و قوم نیست.
عبدالحسن مقتدایی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر روحیه توصیه پذیر و تحمیل ناپذیر خود اظهار کرد: در هر دوره به فراخور موقعیت تغییراتی در چینش افراد صورت می گیرد، همانگونه که در حال حاضر ترکیب معاونت های استانداری با سال گذشته متفاوت است و امکان دارد سال آینده با اکنون متفاوت باشد.
وی افزود: خط کشی که با آن مدیران استان را متراژ می کنم قومیت و آداب و رسوم نیست بلکه مقبولیت اجتماعی، سعه صدر، انگیزه، تخصص و تجربه است، در واقع با این فاکتورها می توان به کاهش هزینه ها و افزایش راندمان رضایت عموم امیدوار بود، شاید این ایده برای برخی قابل قبول نباشد اما مقتدایی توصیه پذیر و تحمیل ناپذیر است، تاکنون حتی یک مدیر را تحت فشار عزل و نصب نکرده و پس از این نیز نخواهم کرد.
مقتدایی، انسانیت را بالاترین منزلت در جهان هستی دانست و عنوان کرد: می توان گفت با تمامی ارکان جامعه استان فارغ از تعلق داشتن آنها به کدام دسته بندی سیاسی، اعتقادی، اجتماعی، فرهنگی تعاملی منطقی و عقلایی دارم و تاکید می کنم اینکه انسان خلق شده ایم نشانه بالاترین ارزش و منزلتی ست که در جهان داریم.
استاندار خوزستان بیان کرد: پس با این تفاسیر هیچ انسانی با دیگری تفاوتی ندارد و هر شخصی که حقوق اشخاص دیگر را رعایت می کند، تفکری سالم و به دنبال آن انتخابی اصلح دارد، از دیدگاه من نسبت به ایدئولوژی احترام به افراد، فردی قابل احترام محسوب می شود، در این تعریف تعلق داشتن فرد به کدام قومیت و یا جناح هیچگونه اهمیتی ندارد.
وی اضافه کرد: اعتقادات معمولا با گذشت زمان بازنگری، ویرایش و اصلاح می شوند، بر اساس این دیدگاه هرگز نمی پذیرم که عزل و نصب ها بر مبنای هر آیتمی غیر از بررسی عملکرد و میزان توانمندی افراد صورت بگیرد.
مقتدایی گفت: اینکه فردی با شخص استاندار خوزستان مشکل داشته باشد و یا بالعکس باعث هیچ تغییری در حیطه عزل و نصب ها نمی شود چرا که اهل تعارض و برخورد با مخالفان دیدگاه های خود نیستم.
استاندار خوزستان با بیان برخی محدودیت ها گفت: محدوده اداری گاهی بسیار منحصر می شود و امکان استفاده از تمامی ظرفیت ها در آن سخت می شود که دلیل آن گلچین کردن گزینه هایی است که دارای بالاترین ارزیابی عملکرد بوده اند.
مقتدایی تصریح کرد: آرایش و ترکیب مشاوران من اثبات می کند فاکتورهایی که مدنظر دارم تخصص، تجربه و تعهد است و در انتخاب های خود به جریان های سیاسی، اجتماعی، قومیتی وابسته نبوده و نخواهم بود.
مقتدایی تاکید کرد: بروز برخی نارضایتی ها به دلیل محدودیت استفاده از تمامی افراد مجرب طبیعی است در همین راستا با تشکیل مجموعه مشورتی استان توانسته ایم تا حد زیادی از پتانسیل نیروهای انسانی ماهر و متخصص بهره مند شویم، با اینکه سمت خاصی برای این افراد تعریف نشده است اما در فعالیت ها حضور فعالی دارند و این مجموعه خروجی مثبتی داشته است.
وی همچنین از تشکیل گروه دیگری به منظور ارتقای فرهنگ شهروندی و به طور خاص فرهنگ ترافیکی خبر داد و افزود: باید این حق را برای من به عنوان شخصی که ۴۰ سال تجربه عملیاتی دارم و بیش از ۲۰ سال سابقه تحصیلی دارم، با مسائلی مانند جنگ، بازسازی، تحریم و غیره به طور مستقیم مواجه بوده ام لحاظ نمود که ابتدا هدف را مشخص کرده و سپس با در نظر گرفتن جمیع جهات در راستای تحقق هرچه کیفی تر آن بکوشم.
استاندار خوزستان ضمن مقایسه یک ورزشکار تازه کار با یک پیشکسوت تصریح کرد: شاید ورزشکار تازه نفس تمام مدت زمان ۹۰ دقیقه را در زمین بدود اما ۱۰ دقیقه کارایی مفید داشته باشد، از سوی دیگر یک پیشکسوت ممکن است توان ۹۰ دقیقه دویدن در زمین را نداشته باشد اما بر اساس سال ها دویدن، توان فکری و ذهنی بالایی دارد که با تامل و تدبر بیشتری تصمیم می گیرد و با پختگی بیشتری تصمیم خود را اجرا می کند، تفاوت مقتدایی امروز با مقتدایی گذشته همین است، با در نظر گرفتن تمامی جوانب تصمیم سازی و تصمیم گیری می کند و با همین الگوریتم اجرا می کند به عبارتی می توان گفت اول اسب را زین کرده و سپس می تازد.