شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۷۰۷۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۱
ظرفیت آموزشکده فنی دخترانه در خوزستان با میزان تقاضا و جمعیت داوطلبان استان به هیچ وجه همخواهی ندارد.
رییس آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران اهواز گفت: ظرفیت آموزشکده فنی دخترانه در خوزستان با میزان تقاضا و جمعیت داوطلبان استان به هیچ وجه همخواهی ندارد.

فاطمه اومال‌زاده در خصوص علت توسعه نیافتن آموزشکده‌های فنی دخترانه در خوزستان و مشکلات فراروی آن، اظهار کرد: قبل از انقلاب، آموزشکده‌های فنی برای دختران اصلأ وجود نداشت و بعد از انقلاب نیز تأسیس این آموزشکده‌ها به‌هچ وجه متناسب با رشد جمعیت نبود.

وی افزود: در حال حاضر فقط یک آموزشکده فنی برای دختران در خوزستان وجود دارد که قبلأ یک دبیرستان 16 کلاسه بود و بعدها به آموزشکده فنی تبدیل شد. در واقع ایجاد آموزشکده‌ها متناسب با رشد جمعیت و میزان تقاضا پیش نرفت و هم اکنون 93 درصد جمعیت دختران هنرستانی جذب مراکز و دانشگاه‌های غیردولتی می‌شوند و تنها 7 درصد از دانش‌آموزان دختر هنرستان‌ها در خوزستان می‌توانند به آموزشکده فنی راه یابند.

رییس آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران اهواز تصریح کرد: در حال حاضر این آموزشکده دارای 10 رشته شامل یک رشته کارشناسی شیمی و 9 رشته در مقطع کاردانی در بخش‌های فنی، حرفه‌ای و هنر است و تنها آموزشکده دختران در خوزستان محسوب می‌شود که تمام جمعیت دختران استان را پوشش می‌دهد.

اومال‌زاده ادامه داد: در دو سال اخیر توانستیم شرایطی ایجاد کنیم تا آموزشکده از نظر آموزشی، فرهنگی و امکانات خوابگاهی و رفاهی ارتقا پیدا کند. در حال حاضر تمام دانشجویان غیر بومی در خوابگاه‌های ملکی آموزشکده به قیمت دولتی و حتی پایین‌تر از حد شهریه استاندارد وزارت علوم، اسکان داده شده‌اند برای آن‌که محیط امنی برای دختران ایجاد کنیم تا بتوانند با فراغ بال تحصیل و زندگی کنند.

وی با اشاره به وجود 1600 دانشجوی در حال تحصیل در این آموزشکده، خاطرنشان کرد: در هر نیم‌سال 400 دانشجوی جدید در آموزشکده پذیرش می‌شود، با این وجود ظرفیت ورودی به هیچ وجه با میزان تقاضا و جمعیت دختران استان همخوانی ندارد.

رییس آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران اهواز یادآور شد: ما تنها یک آموزشکده دخترانه در خوزستان داریم در حالی که در همین استان چهار آموزشکده پسرانه وجود دارد. هم اکنون با کمبود آموزشکده دخترانه در نقاط شمالی، جنوبی و شرقی استان مواجه هستیم. با وجود آن‌که خوزستان پنجمین استان کشور از نظر جمعیت است تعداد آموزشکده‌های فنی در خوزستان حتی به اندازه استان‌های بسیار کم‌جمعیت‌تر از آن هم نیست.
comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
comment
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
comment
0
0
comment خانم اومال زاده حرف دل مارو زدید ،لطفا به این مورد رسیدگی کنید،ما خانواده ها با چه زجری بچه ها یمان به این مقطع می رسانیم،خوب می دانید که مواد درسی هنرستان ها خیلی هزینه بردار و سخت هستند،حداقل با این شرایط جوی رو بوجود بیاورید که دختران راحتر جذب اموشکده شوند.
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
comment
0
0
comment سواعدی اقدام
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار