در جلسه اخیر شورای عالی رفاه که با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد این مساله به تصویب رسید و مقرر شد سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به منظور آموزش کودکان محروم در استانهای دو زبانه بویژه در مقطع پیشدبستانی تمهیدات لازم برای تخصیص اعتبار را انجام دهد.
استاندار خوزستان با اشاره به اینکه دستیابی به جامعهای اخلاقی و دیندار و تحقق توسعه انسانی عادلانه و پایدار و دارا بودن انسجام اجتماعی با حفظ تنوع فرهنگی جز با سرمایهگذاری در حوزه آموزش امکانپذیر نیست، اظهار کرد: ارتقای کمی و کیفی آموزش یکی از اصول راهبردی دولت و تدبیر و امید است و بر این اساس در این دولت توجه ویژه ای به مقوله بازماندگی از تحصیل کودکان صورت گرفته است.
به گزارش سرویس اجتماعی ایسنا، دکتر مقتدایی سپس اظهار کرد: با توجه به اینکه در استان خوزستان بخش عمده ای از کودکان بازمانده از تحصیل در مناطق روستایی ، مناطق مرزی و دوزبانه قرار دارند ، استانداری خوزستان با حمایت و همراهی وزیر کار ورفاه اجتماعی و دبیر شورای عالی رفاه ، موضوع حمایت از آموزش و تحصیل کودکان در استان های دوزبانه از جمله خوزستان را در شورای عالی رفاه مطرح کرد و خوشبختانه در جلسه اخیر شورای عالی رفاه که با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد این مساله به تصویب رسید و مقرر شد سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به منظور آموزش کودکان محروم در استانهای دو زبانه بویژه در مقطع پیشدبستانی تمهیدات لازم برای تخصیص اعتبار را انجام دهد.
وی با تاکید بر اینکه در سفر اخیر دکتر نوبخت به استان خوزستان نیز ایشان از حمایت ویژه برای بازگشت به تحصیل کودکان در خوزستان خبر دادند عنوان کرد : حل مشکلات این استان از دغدغه های اساسی دولت تدبیر بهشمار میرود.
به گفته مقتدایی، کودکان دو زبانه بویژه در پایه اول در بدو ورود به مدرسه در درک زبان فارسی دچار مشکل هستند و نمی توانند به خوبی در چرخه آموزش قرار گیرند و با برنامه درسی مرتبط گردند و لذا باید در این خصوص با همراهی صاحب نظران ، محققین و استفاده از تجارب بین المللی سیاست های مشخص تدوین و اجرا شود .
دکتر مقتدایی با تاکید بر اینکه مدیریت عالی استان خوزستان با برگزاری منظم شورای آموزش و پرورش و بسیج تمام امکانات عزم خود را برای ارتقا وضعیت آموزش و پرورش در استان خوزستان جزم کرده است گفت : لیست کامل کودکان بازمانده از تحصیل در استان خوزستان به تفکیک جنسیت ، سن و شهرستان شناسایی شده اند .
استاندار خوزستان با اشاره به اینکه در استان خوزستان 90 هزار کودک بازمانده از تحصیل و یا تارک تحصیل زیر 18 سال شناسایی شده اند اظهار کرد: استان خوزستان بین پنج استانی قرار دارد که بیشترین فراوانی بازماندگی از تحصیل کودکان را داراست و براین اساس استانداری خوزستان با همکاری وزارت رفاه ، سازمان مدیریت و وزارت آموزش و پرورش برنامه های مشخص و هدفمندی را در دست اجرا دارد که مصوبه اخیر شورای عالی رفاه و تامین در حمایت از تحصیل کودکان محروم در کودکان محروم در مقطع پیشدبستانی یکی از این سیاست ها است.
دکتر مقتدایی در پایان اظهار کرد: برای حمایت از کودکان و بازگشت به تحصیل کودکان محروم انتظار داریم خیرین و فعالین مدنی به کمک دولت بیایند و در این مسیر یاور ما باشند.