امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی، کارگاه آموزشی اصلاح الگوی مصرف قند، نمک و چربی در تاریخ 26 دی ماه 94 برای سالمندان و رابطین سلامت ادارات در اداره بهزستی و مرکز بهداشت شهرستان لالی برگزار شد.
در ابتدای این کارگاه آموزشی مینا ممبینی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت اظهار
داشت: از آنجایی که دوران کودکی، دوران شکل گیری ذائقه افراد است، باید در
همین دوران به کودکان شیوه زندگی درست و عادات تغذیه ای سالم را آموزش
دهیم زیرا مصرف زیاد قند، چربی و نمک باعث چاقی و اضافه وزن در دوران
بزرگسالی می شود.
ممبینی تاکید نمود: میزان نمک مصرف شده ی خود را 5 گرم (یک قاشق مربا
خوری) در روز کاهش دهیم و افرادی که دچار فشارخون بالا هستند به 3 گرم یعنی
کمتر از یک قاشق مربا خوری کاهش دهند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت لالی در پایان
در خصوص مصرف چربی و روغن ها گفت: روغن های مایع خصوصا" روغن زیتون و کنجد
و هسته انگور که حاوی آنتی اکسیدان ها هستند را باید در رژیم غذایی خود
جایگزین روغن های جامد کنیم که این امر از طریق آموزش و اطلاع رسانی میسر
می شود.