شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۹۳۷۴
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۱
«حسن محمدی» مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت با اشاره به بودجه قرآنی، اظهار داشت: بودجه قرآنی سال گذشته اسفندماه پرداخت شد به همین دلیل این بودجه برای همان سال هزینه نشد و بسیار از دستگاه‌ها از آن برای اجرای برنامه‌های سال جاری استفاده کردند.


مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت با اشاره به عدم تخصیص بودجه قرآنی سال جاری به دستگاه‌ها، گفت: کمبود بودجه و برگزاری نامطلوب برنامه‌های قرآنی موجب بی‌اعتمادی مردم به برنامه و ساختارهای قرآنی می‌شود.


«حسن محمدی» مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت  با اشاره به بودجه قرآنی، اظهار داشت: بودجه قرآنی سال گذشته اسفندماه پرداخت شد به همین دلیل این بودجه برای همان سال هزینه نشد و بسیار از دستگاه‌ها از آن برای اجرای برنامه‌های سال جاری استفاده کردند.

وی با بیان اینکه بودجه درخواستی ما برای سال گذشته بیش از 9 میلیارد تومان بود، افزود: با توجه به اینکه تمامی بودجه قرآنی سال 1393 محقق نشد تنها 2 میلیارد و 150 میلیون از آن محقق شد و در اختیار ما قرار گرفت.

محمدی با اشاره به بودجه پیشنهادی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت برای سال جاری، خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه‌های ارسالی به شورای توسعه ما امسال بودجه‌ای بالغ بر 11 میلیارد تومان درخواست دادیم که سهم عمده‌ای از آن مربوط به فعالیت‌ها و برنامه‌ها در زمینه ترویج حفظ قرآن کریم است.

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت با بیان اینکه هنوز مبلغی از بودجه قرآنی سال 1394 محقق نشده است، گفت: به گفته مسئولان نیمی از بودجه قرآنی امسال پرداخت شده اما تاکنون هیچ بودجه‌ای به دستگاه‌ها نرسیده است.

وی از افزایش 2 درصدی بودجه قرآنی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت خبر داد و افزود: با توجه به اینکه ما در زمینه نحوه هزینه‌کرد بودجه قرآنی شفاف‌سازی کردیم به همین دلیل در جلسه‌ای مقرر شد سهم بودجه اتحادیه 2 درصد افزایش یابد.

محمدی با ابراز نگرانی از عدم تخصیص بودجه قرآنی به دستگاه‌ها، گفت: امسال به دلیل کمبود بودجه بسیاری از برنامه‌های ما با مشکلاتی مواجه شد به طوری که حتی برنامه‌هایی که برگزار کردیم با کیفیت مطلوب و پایین‌تر از حد انتظار بود و همین امر موجب نارضایتی فعالان قرآنی شد.

وی با اشاره به اینکه اجرایی کردن برنامه‌های فاخر نیازمند بودجه است، افزود: امسال ما دوره تدبر در قرآن با عنوان تقرب برگزار کردیم که 17 هزار نفر داوطلب شرکت در این دوره بودند اما به دلیل کمبود بودجه تنها یک هزار نفر از آن‌ها یعنی یک‌هفدهم را تحت پوشش قرار دادیم.

محمدی با بیان اینکه عدم تخصیص بودجه و برگزاری نامطلوب برنامه‌های قرآنی موجب بی‌اعتمادی مردم به ساختارهای قرآنی می‌شود، گفت: امیدوارم با تخصیص بودجه در زمان مناسب بتوانیم فعالیت‌های قرآنی را در سطح مطلوبی برگزار کنیم تا از این طریق گامی به سوی تحقق مطالبات رهبری برداشته باشیم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار