شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۹۳۸۸
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۲
این کتاب هشتمین جلد از مجموعه‌ی «مفاخر ایران» است که دفتر نشر فرهنگ اسلامی آن را با هدف معرفی این بزرگان تمدن‌‌ساز به نسل جدید منتشر کرده است.


«فرصتی برای شیخ» عنوان اثری داستانی است که زندگی شیخ بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی دانشمند به‌نام دوره‌ی صفوی را در قالبی داستانی و با بیانی شیوا روایت می‌کند.

، این اثر که در سال 1377 به قلم کامران پارسی نژاد  و از سوی این دفتر منتشر شده بود اکنون برای بار دوم و با ویراستاری جدید راهی بازار نشر می‌شود.

این کتاب هشتمین جلد از مجموعه‌ی «مفاخر ایران» است که دفتر نشر فرهنگ اسلامی آن را با هدف معرفی این بزرگان تمدن‌‌ساز به نسل جدید منتشر کرده است.

شیخ بهایی حکیم، منجم، ریاضی‌دان، معلم، معمار، مورخ، داستان نویس، عارف و دانشمند نامدار قرن دهم و یازدهم هجری است که یونسکو - در سال 2009  میلادی مصادف با سال نجوم و به پاس خدمات وی به علم ستاره شناسی - نام وی را در فهرست مفاخر ایران ثبت کرد. نقش ارزنده‌ی شیخ بهایی در بنای جدید اصفهان و بنای اماکن عمومی چون مسجدها، پل‌ها، میدان‌ها، حمام‌ها و عمارت‌های مختلف به خوبی مشخص است و با گذشت سالیان متمادی، بناهای او، همچنان استوار و به زیبایی هر چه تمام‌تر در معرض دید مشتاقان قرار دارد و گزندی به آن وارد نشده است.

او که منصب شیخ‌الاسلامی پایتخت را در دربار شاه عباس بزرگ مقتدرترین شاه صفوی، از 53 سالگی تا آخر عمر(75 سالگی) برعهده داشت هیچ‌گاه به مدح شاهان نپرداخت و همیشه در صدد بود تا از قدرت آن‌ها به سود مردم استفاده کند.

کتاب «فرصتی برای شیخ» در 208 صفحه و به‌صورت مصور به زودی در فروشگاه‌های دفتر نشر فرهنگ اسلامی ارایه می‌شود.

کامران پارسی نژاد، نویسنده این اثر داستان نویس، پژوهش‌گر  و منتقد ادبی متولد سال 1342 در تهران است. او تاکنون جوایز بسیاری را نیز به خود اختصاص داده است که از آن جمله می توان به برگزیده شدن در سومین جشنواره انتخاب رسانه و خبرنگاران برگزیده کتاب در سال 1383، کسب مقام دوم در بخش پژوهش ادبی دهمین دوره انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس برای کتاب  «جنگی داشتیم، داستانی داشتیم» در آبان 1385 و برگزیده شدن در سومین جشنواره کتاب به عنوان منتقد  در آذر 1385 اشاره کرد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار