همایون قنواتی در دومین جشنواره مادران و پدران قصه گو از سری برنامه های اهواز پاتیخت کتاب با حضور تعدادی قصه گو و پدران و مادران به همراه فرزندان خود بیان کرد: توجه و بررسی آداب و رسوم و آیین های گذشته با پرداختن به قصه ها و داستان ها امکان پذیر است.
اهواز- ایرنا- مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان گفت: قصه های امروزه با توجه به نسل حاضر و زندگی و فرهنگ امروزه در حال نگارش است.
به گزارش ایرنا همایون قنواتی شامگاه شنبه در دومین جشنواره مادران و پدران قصه گو از سری برنامه های اهواز پاتیخت کتاب در محل سینما هلال اهواز با حضور تعدادی قصه گو و پدران و مادران به همراه فرزندان خود بیان کرد: توجه و بررسی آداب و رسوم و آیین های گذشته با پرداختن به قصه ها و داستان ها امکان پذیر است.
وی گفت: برای خارج شدن از دنیای ماشینی می توان به دنیای قصه ها مراجعه کرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان بیان کرد: پدربزرگ ها و مادربزرگ ها همواره راه و روش قصه گفتن را به فرزندان خود آموخته اند.
قنواتی گفت: ذهن رویا پردازانه کودکان یک ظرفیت قوی است که می توان از این ذهن برای مدیریت فرهنگی در جاکعه و توسعه قصه گویی استفاده کرد.
در ادامه این آیین دبیر و سخنگو انجمن دوستداران میراث فرهنگی تاریانا خوزستان گفت: تکنولوژی باعث شده است که مردام کمتر دور هم جمع شوند و پدران و مادران برای فرزندان خود قصه بازگو کنند.
مجتبی گهستونی با بیان اینکه این جشنواره برای دومین باردر اهواز برگزار شده است اظهار کرد: این جشنواره توسط انجمن دوستدار میراث فرهنگی استان خوزستان (تاریانا) و اداره کل فرهنگ و ارشاد سلامی استان برگزار شده است.
وی گفت: دراین جشنواره به دنبال این هستیم تا در گویش ها و قصه های محلی استان استعدادها شناسایی شوند و برای نسل های آینده به یادگار گذاشته شوند.
گهستونی افزود: قصه و قصه گویی میراث شفاهی است که باید این میراث به نسل های آینده منتقل شود.
در پایان این آیین از تعدادی قصه گو برتر نیز تجلیل شد.