شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۹۷۹۵
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۵
موسوی: قول من را در «پیروزی اصلاح‌طلبان» ثبت کنید
رئیس شورای هماهنگی احزاب استان خوزستان گفت: تصمیم اصلاح‌طلبان مشارکت تمام قد در انتخابات است و این اتفاق تحت هر شرایطی رخ خواهد داد. حضور در عرصه انتخابات در صورت عدم احراز چهره‌ها با لایه‌های دوم اگر ممکن نشد سوم و نهایتا با چهره‌های معتدل طرفدار دولت صورت خواهد پذیرفت.
 روزنامه کارون نوشت: پس از اعلام لیست نهایی اصولگرایان، اکنون نوبت گمانه زنی در خصوص بسته شدن لیست انتخاباتی اصلاح‌طلبان است. این روزها اخبار به شکل متناوب به اعلام شاکله اصلی لیست کاندیداهای تهران پرداخته اما اطلاع دقیقی از کم و کیف استان‌ها وجود ندارد. برای پیگیری وضعیت اصلاح‌طلبان در انتخابات اسفندماه در خوزستان، گفتگویی با سید جابر موسوی رئیس شورای هماهنگی احزاب استان خوزستان داشته ایم که در ادامه آنرا می‌خوانید.

موسوی که از دوم خرداد ۷۶ همواره مسوولیت ستادهای انتخاباتی اصلاح‌طلبان را در استان خوزستان عهده دار بوده؛ در جواب به این سوال که چرا خود نامزد حضور در انتخابات اسفند ماه نشده است به خبرنگار کارون گفت: در باور من به اندازه کافی کاندیدای قوی اصلاح طلب داریم. اگر خودم کاندیدا می‌شدم قادر نبودم که از تمام ظرفیت‌ها و توانم برای موفقیت جریان اصلاحات استفاده کنم.

*مشارکت حداکثری مشی اصلاح‌طلبان

رئیس شورای هماهنگی احزاب استان خوزستان گفت: تصمیم اصلاح‌طلبان مشارکت تمام قد در انتخابات است و این اتفاق تحت هر شرایطی رخ خواهد داد. حضور در عرصه انتخابات در صورت عدم احراز چهره‌ها با لایه‌های دوم اگر ممکن نشد سوم و نهایتا با چهره‌های معتدل طرفدار دولت صورت خواهد پذیرفت.

موسوی با تاکید بر اینکه ما به دنبال مجلسی خردورز، مجلسی که منافع ملی اولویت اولش باشد نه منافع حزبی و جناحی، افزود: اکنون برای اصلاح‌طلبان شرایط ایده آل نیست اما امکان حمایت از اصلاح‌طلبان برای ما وجود دارد. موسوی در خصوص نحوه ارتباط با شورای عالی سیاستگذار انتخابات کشور گفت: ارتباط با شورای عالی سیاستگذاری انتخابات کشور برقرار است و ارتباط تشکیلاتی وجود دارد. ما هماهنگ با شورای سیاستگذاری کشور عمل می‌کنیم و این ارتباط منطبق با منشور یکسان اصلاح‌طلبان در کل کشور می‌باشد.

*شرایط سخت و تایید‌های قطره چکانی
عضو هیات رئیسه انجمن اسلامی معلمان کشور در مورد لیست نهایی اصلاح‌طلبان استان گفت: ما بسیاری از متغیرها را در اختیار نداریم یعنی تصمیمات هیات‌های نظارت و شورای نگهبان از سویی زمان تایید صلاحیت‌ها، خیلی اجازه تصمیم گیری طبیعی را به ما نمی‌دهد. تایید صلاحیت‌ها قطره چکانی هستند بنابراین کار برای ما سخت پیش می‌رود.

وی در ادامه افزود: اما ما برای همه سناریوها برنامه ریزی کرده‌ایم. بین گزینه هایی که تایید صلاحیت شده اند نفرات مشخص و لیست تهیه شده اما اگر چنانچه از بین چهره‌ها تایید صلاحیت جدیدی داشتیم قطعا اصلاحاتی در لیست صورت خواهد پذیرفت و پس از مشورت گرفتن از اعضاء شورای سیاستگذاری به یک لیست واحد خواهیم رسید، ولی تقریبا گزینه‌های مطرح مشخص هستند.

*فضای سیاسی برابر، عامل پیروزی اصلاح‌طلبان
رئیس شورای هماهنگی احزاب استان خوزستان معتقد است که اگر فضا سیاسی شود و امکان رقابت برابر بین احزاب پدید آید به این شکل که تشکل‌های سیاسی بتوانند کاندیداهای مورد نظر خود را داشته باشند (به مانند اتفاقی که در مجلس ششم رخ داد)خواهید دید که فضای سیاسی بر فضای قومیتی ارجحیت خواهد داشت. همانطور که پیش از مجلس ششم مشاهده شد همه قومیت‌های خوزستان اعم از فارس، عرب، بختیاری، لر، و … فارغ از قومیت‌ها به لیست اصلاحات رای دادند.

موسوی افزود: در آن دوره (دوره ششم) حتی در بین چهره‌های لیست اصلاح‌طلبان افراد بدون شهرت و فعالیت تبلیغاتی با رای مردم راهی مجلس شدند. اگر فضای سیاسی ایجاد شود به طور حتم اقبال قومیت‌ها به جریان اصلاحات است و اصولگرایان حداکثر رای ۱۵ درصد از کل جامعه را دارند.
اما دلیل موفقیت آنها (اصولگرایان) این است که رای شان منسجم و کاندیداهای شان همیشه تایید است بنابراین از سال‌ها قبل می‌توانند با اطمینان برنامه ریزی انتخاباتی داشته باشند.

*قول من را در پیروزی اصلاح‌طلبان ثبت کنید!
موسوی با بیان این نکته که مردم ایران مردم نجیب و با شرافتی هستند و با توجه به تمام آسیب‌های هشت ساله دولت احمدی نژاد که تا هشتاد سال دیگر سوء مدیریت‌های ایشان زمان می‌بَرد بازهم در صحنه خواهند بود اذعان کرد: مسوولان بایستی شکرگزار روحیه انقلابی مردم باشند. رئیس شورای هماهنگی احزاب استان خوزستان همچنین در مورد نحوه ارتباط بین اصلاح‌طلبان شهرستان‌ها با شورای سیاست گذاری مرکز استان گفت: اینطور نیست که ما برای شهرستان‌های استان در خصوص ارایه لیست تصمیم گیری کنیم، همینطور که تهران هم برای ما تصمیم نمی‌گیرد و تعیین گزینه مورد نظر شهرستان‌ها توسط اصلاح‌طلبان بومی همان حوزه انتخابیه صورت خواهد پذیرفت. طی این بیست سال از ابتدای دوم خرداد نیروهای شاخص اصلاح طلبی وجود دارند که فعال هستند و با هماهنگی ما تصمیمات نهایی را اتخاذ خواهند کرد. اگر چنانچه اختلافی پیش آمد شورای عالی سیاستگذاری استان دخول می‌کند. قول من را ثبت کنید که اکثریت مجلس با اصلاح‌طلبان و اعتدالگرایان خواهد بود.

*شورای هماهنگی اصلاحات پیگیر عملکرد مدیران استان

سیدجابر موسوی در مورد انتظاراتش از مسولان استان گفت: انتظار از جریان سیاسی و مسوولین این است که همه احزاب و گروه‌ها و روحانیون محترم ضمن نقد منصفانه ولی به دور از فضای تخریب، برای کمک به ساختن خوزستانی آباد،دست در دست باشند و مردم نیز با همدلی به این جریان کمک کنند. ما انتظارمان از علمای اعظام و روحانیت معزز و مکرم این است که فراحزبی عمل کنند و به عنوان پدر معنوی همه مردم بایستی حامی افرادی باشند که حقی از آنها ضایع شده است.

ما اعتقاد داریم در این دوره حق بسیاری از کاندیداها ضایع شده است. افرادی که سابقه اسارت داشته اند، خانواده محترم شهدا، جانبازان، ایثارگران. سوال من این است که یک نامزد باید چه کند که نشان دهد به نظام التزام دارد؟ اکثر اصلاح‌طلبان همان‌هایی بودند که در انقلاب مشارکت داشتند در جنگ هشت ساله دفاع مقدس سر فرازانه جنگیدند و الان هم با همه شرایط سخت خواهان مشارکت حداکثری مردم هستند. ما مخالف فضای تقابلی هستیم.

موسوی در پایان به مردم قول داد که قطعا بعد از انتخابات مجلس عملکرد همه مدیران رصد خواهد شد و به عنوان شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان در قالب بخشی از نمایندگان مردم پیگیر پاسخگویی مدیران استان نسبت به عملکردشان خواهیم بود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار