امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
رييس مركز تحقيقات گياهان دارويي خوزستان گفت: به دليل نبود كارخانه داروسازي در استان، از گياهان دارويي موجود در خوزستان دارو توليد نميشود.
دكتر امير سياهپوش در گفتوگو با ايسنا اظهار كرد: استان خوزستان داراي اقليمهاي متفاوتي است و به همين دليل پوشش گياهي موجود در اين استان نيز متفاوت و متنوع است و برخي از گياهاني كه در خوزستان رشد ميكنند نيز دارويي هستند.
وي افزود: با توجه به اينكه در حال حاضر كارخانه داروسازي در خوزستان وجود ندارد، از گياهان دارويي موجود در استان استفاده دارويي نميشود و تنها در عطاريها گياهان دارويي يافت ميشود.
سيهپوش با بيان اين كه بابونه، سدر، نعنا و شاهتره ازجمله گياهان دارويي موجود در استان هستند، خاطرنشان كرد: سدر در مناطق جنوبي كشور و ازجمله خوزستان رشد ميكند و بيشترين مورد استفاده آن در شويندهها است، زيرا برگ اين گياه داراي تركيبات ضد قارچ و باكتري است. با وجود خواص بسيار زياد سدر، هنوز از اين گياه استفاده دارويي نشده است، ولي تحقيقات در اين زمينه ادامه دارد.
سياهپوش تصريح كرد: بابونه نيز خواص بسيار زيادي دارد؛ اين گياه تقويتكننده اعصاب است و ميتوان به عنوان آرامبخش از آن استفاده كرد. مصرف اين گياه دارويي براي افراد مختلف مجاز است و مشكلي ايجاد نميكند. اين گياه به دليل دارا بودن فلاونوئيد، روغن فرار و آزولن بابیزابولول ميتواند در تسكين ناراحتيهاي معده موثر باشد و به صورت موضعي در درمان زخمها و گزيدگي حشرات نيز تاثيرگذار است.