امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
اگر خاصیت اصلی این سد و سایر سدهای کشور، تامین آب لازم برای کشاورزی است پس چرا کشاورزی خوزستان به عنوان یکی از استان های پرآب کشور در حال نابودی است؟
شوشان : ساخت سد گتوند علیا علاوه بر اینکه ۲۵۰۰ ميليارد تومان هزينه داشته، علاوه بر شوري آب كارون كه اولين عارضه آن خشكي و نابودي باغ ها و مزارع كشاورزي است، تبعات زيان بار سنگين ديگري نيز در پي دارد. بيكاري و آواره شدن هزاران روستايي و زيرآب رفتن يكي از كهن ترين تمدن هاي ايران زمين از جمله اين تبعات است. به گفته كارشناسان، محصول اين سد نه تنها باعث آباداني منطقه نخواهد شد، بلكه زير آب رفتن ۳۵ روستا همراه با آوارگي و بي خانماني و بيكاري۴۰ هزار روستايي را در بر دارد.
اين در حالي است كه پيش از اين مسئولان گفته بودند با ساخت و افتتاح اين سد براي هزاران نفر اشتغال زايي مي شود، ولي در حال حاضر تنها ۱۵۰ نفر در اين زمينه مشغول به كار شده اند. دکتر ناصرسودانی نایب رییس کمیسیون انرژی در این ارتباط به خبرنگار ذره بین گفت: موضوع این سد باید ریشه ای مورد مداقه مسئولان نظارتی قرار گیرد که آیا احداث این سد بر اساس مطالعات علمی و فنی کارشناسانه پایه نهاده شده است یا خیر؟
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت : باید حقوق مردمی که زمین های کشاورزی و محل زندگی خود را بدلیل آبگیری این سد از دست رفته می بینند تادیه شود. وی ادامه داد : اگر خاصیت اصلی این سد و سایر سدهای کشور، تامین آب لازم برای کشاورزی است پس چرا کشاورزی خوزستان به عنوان یکی از استان های پرآب کشور در حال نابودی است؟ پس کجاست آب های پشت سدها که باید کمبود آب های کشاورزی منطقه را تامین کند؟
سودانی یادآور شد : با وجود سدهای بزرگ در استان محدودیتی های آبی اخیر که برای کشاورزان خوزستانی اعمال شده است به چه معنی است؟ پس آورده های سدها به کجا سرازیر می شود؟ سودانی بیان داشت: برخی از کشاورزان در دیدار با نمایندگان از محدودیت های آبی و عدم اجازه کشت و همچنین افزایش بی رویه حق آبه های سنگین به شدت گلایه مند بودند. وی گفت : تمام تلاش مجمع نمایندگان خوزستان که خوشبختانه در کمیسیون های انرژی و کشاورزی پرتعداد هستند این است که با انعکاس مشکلات کشاورزان و اهالی پیرامون سد گتوند به وزرای مربوطه، راه های برطرف شدن این مشکلات را مورد بررسی قراردهند.