شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۳۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۹
 رئيس جامعه طراحان گرافيك خوزستان گفت: جامعه بسيار عظيم گرافيكي هميشه مهجور باقي مانده است.

محمد فلسفي شنبه در نشست خبري در حاشيه گشايش نمايشگاه گرافيك در نگارخانه مهردانشگاه شهيد چمران اهواز اظهار كرد: علت مهجورماندن جامعه گرافيكي اين است كه آموزش و پرورش و جامعه هنري اين هنر را به خوبي در جامعه انعكاس ندادند.
وي افزود: تلاش ما اين است كه اين هنر را نمايان كنيم و رشته گرافيك را به شكل تخصصي آموزش دهيم.

فلسفي با اشاره به اينكه تاكنون مناسبت روز جهاني گرافيك در اهواز نداشتيم ادامه داد: گسترش اين هنر در استان توسط متوليان صورت نگرفته و جامعه ما بايد با ارزش و كاربردهاي اين هنر توجه كند.  رئيس جامعه طراحان گرافيك خوزستان تصريح كرد: هميشه نارضايتي ما از مراكز دولتي بوده كه سفارش هاي فرهنگي را به دلايل ناشناخته اي به مركز سفارش مي دهند و هنرمندان استان حسرت سفارش هاي فرهنگي را مي خورند.

وي اظهار كرد: از ديگر تبعات اين مساله اين است كه اجازه رشد به طراحان اين شهر نمي دهد و بي نصيب ماندن از سفارش هاي فرهنگي ناشي از بي اعتمادي مسئولان استان به هنرمندان بومي است.

فلسفي اضافه كرد: متوليان سفارش هاي در مراكز دولتي تنها طبق عادت، به افراد خاصي كه هميشه مراجعه مي كردند سفارش هاي خود را مي دهند.

رئيس جامعه طراحان گرافيك خوزستان گفت: از جمله اقدام هاي ما آموزش دانشجويان رشته گرافيك در دانشگاهها براي داشتن خروجي هاي مناسب است اما به علت ضعيف بودن زيربناي علمي اين رشته، نمي توان كارهاي خوبي ارائه داد.

وي خاطرنشان كرد: با وجود فعاليت هاي خوب اما انعكاس كار ما در استان بسيار ضعيف است و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي به عنوان متولي اين كار، همكاري خوبي با ما ندارد و در اين نمايشگاه نيز حمايتي از ما نكرد.

همچنين در اين نشست مدير فرهنگي دانشگاه شهيد چمران اهواز اظهار كرد: رابطه دانشگاه با اهالي هنر يك مقوله دوطرفه است كه در صورت ارائه درخواست و يا فراهم بودن شرايط آن در دانشگاه، انجام مي شود.

منوچهر جوكار گفت: در هر نمايشگاه نشست هاي جنبي از رويداد علمي اهميت دارد كه اساتيد شركت كننده در اين نمايشگاه نيز بسيار تخصصي عمل مي كنند. وي افزود: همچنين سمينارهاي دانشكده هنر شوشتر در رشته گرافيك كار هوشمندانه اي بود كه يك موضوع خاص و مشخصي را معرفي كرد.

جوكار بيان كرد: دانشگاه در حد بضاعت خود در مقوله فرهنگ و هنر همكاري و كمك مي كند كه قرار است هفته گرافيك به صورت سالانه برگزار شود و در سال هاي آتي نيز اين روند متوقف نخواهد شد.
همچنين يكي از طراحان گرافيك استان در اين نشست گفت: روز جهاني گرافيك يك رويداد سالانه است و براي برگزاري نمايشگاه در سال هاي آتي بايد به شرايط و توانايي ها توجه شود. 

رضا عديلي پور يادآور شد: با برگزاري نمايشگاه مي توانيم داشته هاي خود را بهتر در معرض ديد قرار دهيم و مانند يك شارژ سالانه موجب مي شود كه هنرمندان در اين رشته آماده تر شوند و خروجي هاي بهتري داشته باشيم.

نمايشگاه هفته گرافيك اهواز از 11 تا 14 ارديبهشت ماه در محل نگارخانه مهر دانشگاه شهيد چمران اهواز برپاست.

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار