شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۵۹۵
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۳

اداره روابط عمومی و همکاری های علمی  بين المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) اعلام کرد: روز چهارشنبه مورخ 7 تیر 1391 معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهيد چمران اهواز به همراه مدير کل امور پژوهشی اين دانشکاه  با رييس و معاونان مرکز منطقه ای و ISC ملاقات کردند.

در اين ملاقات که 4 روز پس از اعلام رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات تحقيقاتی ايران توسط ISC صورت پذيرفت، دکتر زراسوندی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهيد چمران اهواز ضمن ابراز خوشنودی خود از نتايج رتبه بندی سال 1390 از دکتر جعفر مهراد رييس مرکز منطقه ای و سرپرست ISC که اين مهم را به انجام رسانيده اند سپاسگزاری نمود.

در ادامه دکتر مهراد نيز ضمن تبريک به معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهيد چمران به خاطر صعود اين دانشگاه از رتبه 25 به رتبه 19 در سال 1390، روند رتبه بندی دانشگاه ها ومراکز تحقيقاتی و معيارها و شاخص های مورد استفاده در اين رتبه بندی را تشريح کرد.

دکتر مهراد گفت: شاخص های استفاده شده در اين رتبه بندی توسط  خبرگان رتبه بندی و با تاييد نمايندگان آموزش عالی و تحقيقات علمی کشورهای اسلامی و با نظارت و مديريت وزارت علوم، تحقيقات و فناوری در سال 1386 به تصويب رسيده است.

در ادامه دکتر زراسوندی، ISC را نيروی محرکه ای برای دانشگاه ها و موسسات تحقيقاتی ايران بر شمرد و گفت: رتبه بندی دانشگاه ها باعث می شود که نقاط ضعف و قوت هر دانشگاه مشخص شده و تلاش آن دانشگاه را برای ارتقا سطح کيفی و آموزشی بيشتر نمايد.

وی ادامه داد: معاونت پژوهشی به جهت ارتقا دانشگاه شهيد چمران اهواز، برنامه 4 ساله ای را در حوزه پژوهش تقديم هيات رييسه اين دانشگاه کرده است و حوزه ای را در معاونت پژوهش و فناوری  مختص رسيدگی به امور رتبه بندی قرار داده تا هر ساله پس از پردازش آمار و مستندات واحدهای مختلف اين دانشگاه، آنها را به ISC ارسال نمايد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهيد چمران اهواز افزود: يکی از اثرات بسيار سودمند رتبه بندی برای دانشگاه شهيد چمران اهواز اين است که اکنون جذب دانشجو در اين دانشگاه که از موقعيت خاص جغرافيايي و آب و هوايي برخوردار است  بسيار راحت تر امکان پذير می شود و دانشجويان به خصوص دانشجويان تحصيلات تکميلی علاقه مندی بيشتری برای حضور در اين دانشگاه پيدا می کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهيد چمران همچنين از چاپ نشريات اين دانشگاه توسط مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) قدردانی نموده و روند اجرای قرارداد همکاری در زمينه چاپ نشريات اين دانشگاه توسط اين دو مرکز را بسيار منظم بيان نمود.

وی ادامه داد: دانشگاه شهيد چمران جهت تهيه نشريات خود کارشناسانی را معين کرده است تا مجلات را به سرعت آماده و برای چاپ به مرکز منطقه ای و ISC ارسال نمايند و همچمين از اينکه مرکز منطقه ای و ISC مجلات را ظرف يک هفته منتشر نموده و اين مجلات را  به صورت رايگان جهت ترويج علم و بر حسب موضوع ميان دانشگاه ها و موسسات تحقيقاتی کشور توزيع می نمايند تا بلافاصله مورد استفاده قرار گيرد قدردانی نمود.

در اين ملاقات در مورد علاقه مندی اين دانشگاه به برقراری ارتباط با کشورهای اسلامی نيز بحث هايي صورت گرفت که دکتر مهراد سرپرست ISC ضمن اشاره به امضای تفاهم نامه با دانشگاه دولتی باکو که قرار است به عنوان Focal Point در آذربايجان برای شش کشور ترک زبان عمل نمايد گفت: دانشگاه شهيد چمران اهواز می تواند با امضای تفاهم نامه ای به عنوان ISC Focal Point برای کشورهای عربی همجوار غرب ايران معرفی گردد و آنها را از لحاظ علمی مورد پوشش خود قرار دهد که در اين زمينه ISC از نظر تجهيزاتی و مالی اين دانشگاه را حمايت خواهد کرد. دکتر مهراد گفت: دانشگاه شهيد چمران به عنوان گام نخست می تواند بنگاه نشر مشترک با دانشگاه های عراق تشکيل دهد که نشريات آنها را در ISC به چاپ برساند.

در پايان مقرر گرديد بر اساس دعوتنامه رييس دانشگاه شهيد چمران اهواز از رييس پايگاه استنادی علوم جهان اسلام  (ISC)، برای امضای تفاهم نامه، دکتر مهراد در اولين فرصت در دانشگاه شهيد چمران اهواز حضور يابد و طرفين موارد همکاری لازم را به صورت رسمی  مورد بحث و گفت و گو قرار دهند.


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار