ساختار رای گیری برای رسیدن به این 5 گزینه چگونه سازمان یافت و این 5 گزینه از میان چه گزینه های مورد اجماع واقع شد ،آیا اصولا اجماعی در کار بوده است و یا این 5 تن حاصل اندیشه ی یک یا چند نفر هستند
شوشان: ماراتن انتصاب استاندار در خوزستان روزهای پایانی خود را سپری می کند. گویی وزارت کشور نیز از ناآرامی این روزهای استان مان به تنگ آمده است و راهی نزدیک را می جوید تا به یکی از زیرمجموعه ی مهم خویش سامانی دوباره ببخشد و بر دایره ی دواری که بی وقفه نام افراد مختلف را بر آینده تصدی گری در استانداری خوزستان قرار می دهد ، فرمان توقف دهد.
به گزارش شوشان ، کمتر کسی است که گریزی به اخبار هفته های اخیر استانداری در خوزستان نزده باشد. پیگیر این اخبار هم که نباشی، باز از پهنه ی فضایی که تو را تنگ بر گرفته است بر سمع و نظرت آشکار می شوند و هر رسانه ی مکتوب را که ورق بزنی و به هر رسانه ی مجازی که به انگشت اشاره کلیک کنی ، سیل اخبار از این دست بر ذهنت فوران می کنند.
پس از انتشار ناگهانی خبر برکناری مرد اول استانداری در خوزستان ،مباحثات در این خصوص از جایی وارد فاز تازه ای شد که شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب خوزستان با تصویب مصوبه ای مبنی بر معرفی محمد کیانوش راد به عنوان تک گزینه ی نهایی این شورا ، با این استدلال که اصرار بر استاندار شدن نماینده ی سابق مردم اهواز دارد، بر این تصمیم مقتدرانه ایستاد و تا به امروز نیز کوتاه نیامده است .
در جلسه ی روز شنبه ی شورای هماهنگی اصلاح طلبان خوزستان که خروجی اش تک گزینه ی نهایی این شورا بود ، تشکل هایی چون انجمن اسلامی معلمانو احزبی چون اعتماد ملی ، ندای ایرانیان ،اتحاد ملت ایران اسلامی ، حزب اسلامی کار، کارگزاران سازندگی ، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه شهید چمران اهواز ، مجمع زنان اصلاح طلب ، جمعیت زنان مسمان نواندیش ،همبستگی ، مجمع نیروهای خط امام، مجمع فرهنگیان ایران اسلامی ، مردمسالاری،سازمان دانشجویان و فارغ التحصلان (سدا) ،سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی ، مجمع ایثارگران ، مجمع اصلاح طلبان عرب، انجمن اسلامی مهندسین ، انجمن اسلامی جامعه ی پزشکی ، جمعیت توسعه ی سیاسی خوزستان و مجمع دانش آموختگان شاخه ی خوزستان حاضر بودند و با 18 رای موافق " کیانوش راد را برگزیدند.
از سوی دیگر گفته می شود مجمع 18 نماینده ی استان خوزستان که متشکل از 5 منتخب لیست امید ، 8 اصولگرا و 5 مستقل است با نوشتن نامه ای به وزیر کشور 5 گزینه ی حسنوند، شریعتی ، سید شریف حسینی ، احمد سیاحی و امین بیانک را برای تصدی گری استانداری خوزستان پیشنهاد داده است . این نامه که تصویر آن در سایت ها و شبکه های مجازی منتشر شد ، فقط امضای شیخ مجید ناصری نژاد را در ذیل خود دارد.
با دیدن این نامه سوالات و ابهاماتی به اذهان متبادر می شود مبنی بر اینکه اولا این افراد هنوز دوره ی نمایندگی خود را شروع نکرده اند و استفاده از سربرگ و معرفی به عنوان رئیس مجمع نمایندگان خوزستان وجهه ی قانونی ندارد .دوم اینکه همه ی منتخبین برای امضا و تایید این نامه حضور نداشتند و صرفا 12 نفر در نمازخانه ی وزارت کشور به گرد هم جمع شدند و در نهایت امضایی نیز ذیل آن ننشست. پس می توان گفت صرفا صورتجلسه ای ست که هنوز به امضا یا تایید منتخبین نرسیده است.
پس از پایان انتخابات و پیروزی قاطع لیست امید و سه نامزد یاس در اهواز و اقبال قابل قبول به این لیست در برخی شهرستانها مانند مسجدسلیمان و ماهشهر ، سوال دیگری که باقی می ماند این است که آیا منتخبین این لیست هم در آن جلسه ای که با عنوان مجمع نمایندگان خوزستان برگزار شد ، حضور داشتند و اگر حاضر بودند تلاشی برای قرار گرفتن نام تک گزینه ی نهایی شورای هماهنگی اصلاح طلبان خوزستان که شاکله ی اصلی رای آوری لیست امید در خوزستان بود، صورت گرفته است؟! بی شک افکار عمومی پی جوی پاسخ سوالهایی از این دست و اینگونه خواهد بود و تا رسیدن به جواب صحیح ،این مباحث را بی وقفه دنبال می کند.
از سوالات دیگر این است که ساختار رای گیری برای رسیدن به این 5 گزینه چگونه سازمان یافت و این 5 گزینه از میان چه گزینه های مورد اجماع واقع شد ،آیا اصولا اجماعی در کار بوده است و یا با اذعان ناصری نژاد به اینکه فقط 12 منتخب در نمازخانه ی وزارت کشور گرد هم نشستند ، این 5 تن حاصل اندیشه ی یک یا چند نفر هستند و دیگر اینکه آیا حسنوند ، منتخب مردم اندیمشک که به تازگی آرای مردمی را کسب کرده است ، حاضر خواهد شد که به عنوان اقدام خود پس از رای آوری! با نادیده گرفتن مردمی که وی را با رای خود به بهارستان فرستادند به جای پای نهادن به بهارستان ،راهی استانداری شود و یا سید شریف حسینی که موفق به کسب آرای مردمی نیز نشده است ، راهی جایگاه ارشد ترین مقام اجرایی دولت در خوزستان شود و آیا دولت روحانی که اعتدال را به عنوان پیشه ی خود برگزیده است ، این جایگاه حساس را در اختیار تفکرات اصولگرایی قرار می دهد؟
در عین حال این 5 نام ،5 مرد بومی خوزستان هستند و اگر قرار بر معرفی استانداری بومی توسط منتخبان مردم خوزستان به هیئت دولت است، بهتر آنست که نظرات اصول گرایان و اصلاح طلبان با هم لحاظ شود و تک گزینه ی نهایی شورای هماهنگی اصلاح طلبان خوزستان که مورد اجماع تمامی احزاب اصلاح طلب نیز هست، در بین این 5 نفر گنجانده شود و با تفاهمی همه جانبه ، طیف اصولگرا نیز نشان دهد که به تغییری که افکار عمومی در دهمین دوره ی مجلس شورای اسلامی خواستار شد ، بی تفاوت نیست تا در مجموع شرایطی فراهم آید که از تمام ظرفیت های فکری نخبگان استفاده شود و اگر چنین شرایطی فراهم نشود و منتخبان مردم در مجلس دهم با شورای هماهنگی احزاب به تقابل برخیزند حاصلش جز تصدی گری گزینه ای بومی بر خوزستان نخواهد بود!
با توجه به اینکه رئیس جمهور روحانی نیز بر تک گزینه ی نهایی احزاب اصلاح طلب خوزستان نظر مساعدی دارد و این گزینه مورد تایید مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور نیز می باشد بهتر است نام وی نیز در لیست افرادی باشد که برای تعیین تکلیف استانداری خوزستان به هیئت دولت فرستاده می شود.
ما مردم فقط بومی دلسوزوکاربلد شجاع میخواهیم..
اینا کجای کارن ؟
سید شریف اگه خوب بود دوباره رای می آورد
شریعتی که قبلا امتحانش پس داده
بیانک که توان کار اجرایی نداره
احمد سیاحی.......
کیانوش راد فضا رو سیاسی می کنه
دلتون درد میکرد مقتدایی رو عزل کردید؟ چش ندارید پیشرفت خوزستان رو ببینید دنبال این میگردید که یکی گیج بزنه اونه استاندار خوزستان کنید
احمدی به درد خوزستان نمیخوره با چه زبانی بگیم ما مردم بومی میخوایم .